amk bebeleri,ankara bu ara şaşırdı iyice.benimde eski aracıma japon yapıştırıcı dökmüşlerdi o.ç ları.
çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah
Printable View
amk bebeleri,ankara bu ara şaşırdı iyice.benimde eski aracıma japon yapıştırıcı dökmüşlerdi o.ç ları.
çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah
Kendi konumdada yazdim o cocugu olunmaz dogulur diyee
gecmis olsun.cok yazık olmus.serefsizlik..
Geçmiş olsun , bu dökülen madde nedir saca kadar indirmiş?
Büyük geçmiş olsun.Adamların yatığı şerefsizlikten başka bir şey değil.
fren hidroliği 3-5 saatte bu kadar kokunden kazımaz boyayı.Ben denemiştim meraktan , böyle yapmıyor daha cok yumusatıyor öyle renk dagılıp kalıyor.Bu izoproplil alkol olabilir veya daha güçlü bir kimyasal
Allahından bulsun şerefsiz......karşısınıza cıkmaması daha mantıklı abıcım..bı serefsız yuzunden başınıza sıkıntı alıp baska makamlar ıle muattap olma durumuna dusmemıs olursunuz..Allah'a havale edın Allah (c.c) kımsenın hakkını kımsede bırakmaz..Tekrar çok geçmış olsun ...
geçmiş olsun kardeş artık arabayı bırakmaya korkuyoruz bi yere
Bana da yapmışlardı aynısını Sokullu da, spor gazetesinin çocukları. Boya sökücüymüş sonradan öğrenmiştim. Çok geçmiş olsun
nasıl bir karaktersizliktir bu. varsa bir sorunun çıkarsın karşısına adam gibi söylersin, böyle onun bunun çocuğu çok memlekette
Kendi aracım degil ama benimde içim acıdı,yazıklar olsun allah çıkartsın bir yerlerden...şerefsiz
allah belalarını versin böyle adamların
izoproplil alkol endüstride çözücü olarak kullanılır bildiğin alkol değil yani... ayrıca model araçlarda da boya sökücü olarak kullanılır.Sürdüğün anda anında kaldırır boyayı... büyük eczanelerde var ama bunun boya sökücü olma ihtimali var bastada dediğim gibi hidrolik olması zor
Annesiz pezevenk.
Geçmiş olsun saf süzme ezik o.ç anadan doğma nesil seklinde oluyo bunlar genelde yakaladınmı eksozu sokucan bi tarafına redlineda 1 tur atıcan
insan olmaktan uzak yaratıklar,git kendıne zarar ver hayırlı bır ıs yapmıs olursun en azından,dünyada bir pislikten kurtulmus olur