stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler:)
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
Printable View
stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler:)
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
Gun vts masallah
Masallah en son video biraz komik gun kendı kendine korna yapmış eh kendi kendine :)
gun erken kalkmıs
eh nin ikinci kornasında gun kalkmış:)
maşallah araçlara vts sıkı gidiyor :)
Maşallah Murat abi güzel denemeler olmuş.
GUN vts gecenin yıldızı olmuş sanırım maşallah tüm araçlara ...K gti da kendini aşmış...specler nedir bu arada tam olarak ..?
Vts Gün ün deymiş :)
hafifsikletteki sırrın çözülemiyor valla :) şimdide GUN ile alayına go diyosun abi :D
tskler..
tskler...
eyv:)
gun gece farketmez:)
Vtec actı vts yoksa gıtmez böyle vtec fıyatları ucunca hondasız kaldık:)
Gun vts ı kınıyorum o videoda beni çok riske attı az daha vbb vts e çarpıyordum mejbur frene bastım :(
maşallah tüm araclara. güzel geceydi.
maşallah araçlara kazasız belasız
araçlara maaşallahta asıl maaşallah o fites atmaya benden +9000
abi zorla denedin zaten :D 50 kere gel gel dedim sana ondada GUN bizi çekiyordu önüne kırmadı hatta ben biraz önde olduğum için sola açıldım bana yanaşırsın diye sen yanaşmadın, zaten 1 kere deneyebildik ondada riskli bir hareket hatırlamadım ben, ama sen öyle diyorsan gözümüzden birşey kaçmış ;) hatta ilk videoya dikkatli bak, ben ve tuğça K gti ve VB saxo sol şeritte 2 araba gidiyoruz trafik bi anda çok sıkıştı ne GUN bıraktı, ne ben ne tuğça. yani genelde denerken sorun yaşamıyoruz normalde
ha bu arada GUN un hakkını yemeyeyim maaşallah stock son susturucu ile bu kadar gidiyor Hatta teyzeden alındığından beri ilk rollingi, dahada ciğer gelir :)