yol sıkıntılıydı uzun soluklu basılamadı. sonuçlar beklediğimiz gibi oldu. her iki aracında ufak tefek eksikleri var. gs adına başlıca sıkıntı shortshift kopunca orjn çubuğa dönüldü. o nedenle geçişler sıkıntılı.bu yöndeki yorumlara şimdiden açıklık getirelim :)
gs nin korna çalışmıyor, williams ın da egzoz sesleri arasında zayıf kaldı. pek anlaşılamadı. en yakınları koyduk.
videoların sonuna youtube birde sessiz versiyonunu eklemiş anlamadım.orjnlerde sorun yok. youtube atarken 20 sn video 40 sn oluyor :)
F7R Williams
emme kelebek kapak port polish
header egzoz
çip filtre
GS206 GTi
piston
egzanrik pt60.
2.2 emme
kapak polish
ms3 beyin
filtre egzoz header
kısa
methanol kit
Ula F7r swap mıvap yazınca bir tane daha Williams buldunuzda onla denediniz sandım:D
GS 206'nın maşallahı var. korna azizliği oldu. Bir ara 7 8 kere falan çaldım hatta:D :D
Gs 206 için yaa işte 206 gidelim geçelim dönelim diyen aldanır. Eren uyarmadı demeyin sonra:)
O akşam bizle olan herkesin ayaklarına sağlık... Kimseyi tanımamama rağmen gayet dosthane karşılandım muhabbet edildi gazlandı yemek yendi vs. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşlar..
09-12-2012, 22:36
JDM VTİ
eren abi hep erken basmışın beh :)
maşallah araçlara
09-12-2012, 22:37
UmutRıza
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Ula F7r swap mıvap yazınca bir tane daha Williams buldunuzda onla denediniz sandım:D
GS 206'nın maşallahı var. korna azizliği oldu. Bir ara 7 8 kere falan çaldım hatta:D :D
Gs 206 için yaa işte 206 gidelim geçelim dönelim diyen aldanır. Eren uyarmadı demeyin sonra:)
O akşam bizle olan herkesin ayaklarına sağlık... Kimseyi tanımamama rağmen gayet dosthane karşılandım muhabbet edildi gazlandı yemek yendi vs. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşlar..
Bizde seni çok sevdik kardeşim kısa zamanda tekrar muhabbete bekleriz.
09-12-2012, 22:37
Murat
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
karıştı başlığı düzeltemedim.
aynen eren korna sorun değil üç aşşa beş yukarı belli zaten.
09-12-2012, 22:43
EREN34
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
eren abi hep erken basmışın beh :)
maşallah araçlara
Herhalde oğlum c.n olmadan adam çarpıyoruz artık:D
Murat efendinin kulaklar egzoz gürültüsü arasından benim kornayı duyamadığından genelde öyle oldu.. o neden korna çalmadı dersen? Kornası bozuk:D Yada hafiflik olsun diye sökmüşler hahahaha
Alıntı:
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı
Bizde seni çok sevdik kardeşim kısa zamanda tekrar muhabbete bekleriz.
Eyvallah abi. Sizin gibi adamlarla değil Tekirdağ Edirne'ye kadar sıkarım. O akşamda dedim GS'nin maşallahı var.Bu arada balans şart:D
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı
karıştı başlığı düzeltemedim.
aynen eren korna sorun değil üç aşşa beş yukarı belli zaten.
Sıkıntı yok başlıkta:)
Aynen öyle.. Araçların yürürleri konusunda hem fikiriz. Esas önemli olan gönüller bir olsun:)
09-12-2012, 22:46
UmutRıza
balansı halllettim bugün jantları takar takmaz sizi bekletmeyeyim diye geldim o halde iyi gitmiş murat 150 den sora araba gangnam style yapıyordu :)
09-12-2012, 22:47
Schumi
Valla Clio ciddi hızlı. Buluşma yerine giderken 2 kişi haliyle 3'e attığında vitesi aracın sardığını görünce dedim 2 boy rahat açar diye. Nitekim 2inci viteste denemesindede görülüyor. Başarılı araç kelimesine emsal bir örnek olmuş. Tebrik ederim Eren. Akşamki bekletme içinde kusura bakma. :D
09-12-2012, 22:50
CRUEL
Massallah araclara bikere bile denk basilamamasi kotu olmus:D williams 900kg varmi?
09-12-2012, 22:50
EREN34
Alıntı:
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı
balansı halllettim bugün jantları takar takmaz sizi bekletmeyeyim diye geldim o halde iyi gitmiş murat 150 den sora araba gangnam style yapıyordu :)
Murat çılgın yaa:) İyi yapmışsın abi.. Arabayı ufak tefek eksiklikleri sesleri için Çorum'a götüreceğim inan laf ağızdan çıktı diye gitmedim ki cuma akşamı arayacaktı Murat beni cumartesi aradı..
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Valla Clio ciddi hızlı. Buluşma yerine giderken 2 kişi haliyle 3'e attığında vitesi aracın sardığını görünce dedim 2 boy rahat açar diye. Nitekim 2inci viteste denemesindede görülüyor. Başarılı araç kelimesine emsal bir örnek olmuş. Tebrik ederim Eren. Akşamki bekletme içinde kusura bakma. :D
Lastikleri kabak tutuyorum göz korksun diye:D Senin şerefine öyle bir hareket yaptı:) Normalde sıcak lastik 2 kişi sarmazdı.
edit: o yarım kek olmasaydı arıza çıkartırdım dükkanda:D
09-12-2012, 22:52
EREN34
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
Massallah araclara bikere bile denk basilamamasi kotu olmus:D williams 900kg varmi?
Dostum fabrika verisi olarak 1010 yazıyor nette Williams için..
Ben henüz arabayı ne kantara nede dynoya çıkarmadım. Hatta Williams ilk defa gs ile rolle çıktı.
Her ne kadar iki arabadada arka koltuklar olmasada williams daha hafifti 206dan..
incik boncuğa girersek çıkılmaz işin içinden:D
09-12-2012, 23:03
umu_vtec
Link alabilirmiyiz videolar icin
09-12-2012, 23:09
Murat
ekledm videoların altına
09-12-2012, 23:15
NakkaSss
Maşallah iki aracada :) İki araçta tehlike :)
09-12-2012, 23:31
Aytacd
Ciddi yuruyor iki aracta masallah
09-12-2012, 23:42
ufuck
Eren ewlenmesem saxonun ustune para werip wimimsi alirdi
Lan :D
09-12-2012, 23:51
EREN34
tüm arkadaşlara iyi dileklerinden dolayı teşekkürler.
Ufuk sen hayırsız adamsın oğlum. Hatta bu hayırsızlığından görüşemediğimizden dönüş yolunda arabadakilerede bahsettim:D
2. bir saxo hatta 2. bir mavi saxo güzel olurdu bana:D Stock halde verirdim valideye gezsin dursun sağı solu:)
09-12-2012, 23:56
Hikmet Gönül
Erencim masallah.cok iyi umarim istedigin noktaya getirebilmissindir...ama 206 yada ayrica masallah eski bir 206 sahibi olarak beni sasirtti ciddi yuruyo.
simdi herkez clionun vti ve 106 ile videolarini bekliyor bence..
09-12-2012, 23:58
UmutRıza
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
Erencim masallah.cok iyi umarim istedigin noktaya getirebilmissindir...ama 206 yada ayrica masallah eski bir 206 sahibi olarak beni sasirtti ciddi yuruyo.
simdi herkez clionun vti ve 106 ile videolarini bekliyor bence..
atmosferik vti nın clioya tutunacağını sanmıyorum, 106 lardada en az pt 53 egz olanı ve sökük olanı lazım :)