-
auris voSSen
-
maşşallah güzel duruyor. ön ve arkanın ofsetleri aynımı ?
-
Maşallah çok tatlı olmuş Vossenler. Bu yıla damgasını vossenler vuracak galiba.
-
Maşallah basıldığında gayet iyi olur
-
-
jantlar gayet yakışmış leyleklik gidince daha da güzel olur :)
-
on arka normalde farklı.on tarafın concave yapısı daha yumusak.ben rıca edıp hepsını arka gıbı olacak sekılde aldım. 9.5" j normalde onler 8.5 dıye bılıyorum.
farklı olsun dıye aldım zıra heryer amg jantlı bbs lı spoonlu vs lı arabayla dolu.farklı guzel jantlar gelmıs pıyasaya.degısıklık ıyıdır :)
tesekkurler hepınıze ;)
-
maşallah çok yakışmış basılınca çok daha iyi olur:) kar kıştan jantları 1 aydır evde tutuyorum bende iyi cesaret edip takmışsınız:)
-
Maşallah jantlar şahane durmuş. Birde basınca güzel olucak muhakkak. Ama o 35mm yayları takınca bu jantlarla istediğin basıklığı bulamayabilirsin belki.
Birde bende Sem tuningi aradım ama bu kasa Auris'lerin marşpiyel ve tampon altı ekleri yokmuş :(
Marşpiyeller olabilirde tampn altı ekler uymayabilir tamponlar farklı olduğundan :(
-
bence önleri tekrar değiştirin 8.5 ile 2 side aynı offsette ve 9.5 offsette sanki bir çakal kasa bmw gibi olur :S kesinlike 8.5 olmalı önler
jant seçimi başarılı inç seçimi biraz fantezik ama basılıkca mükemmel olacaktır dediğim gibi offset biraz sıkıntı maşallah
-
kar güzel durmus aracta :P
bir daha masallah diyeyim, düstükten sonra kendini gösterecektir.
birde stoplari biraz karartip logolari kirmizi yapsan nasil olur?
-
Jantların göbekleri çok çıkıntılı duruyor bana göre.Gözüme takılıyor şu replika Vossenlerde : )
-
Vossenler bu yıla damgasını vurucak gibi :) Maşallah çok güzel durmuş
-
Leylek diil Airbus olmus bu :D Kazasiz belasiz Baris abi :)
-
maşallah güle güle kullan janttaki çıkıntı ve jantların siyah oluşu aracı boğmuş bence jantlarıda boğmuş.. araba sim siyah, camlar sim siyah jantlar normal gri olsaymış bence aracı biraz daha albenili gösterirdi.
-
Jantlar çok iyi olmuş Maşallah abi. Basılınca daha güzel olacaktır :)
-
Jantlar çok yakışmış , iyi günlerde kullanın..
-
Bi ben beğenemedim sanırım. Ön ile arka ofset aynı. Bide siyah araca siyah jant olmamış gibi. Renk değişsse çok iyi olur ama bence. Maşallah.
-
2012 deki te37 dalgası 2013 te vossen olucak sanırım.Güzel bir basıklıkla kendini çok güzel göstericek bencede araba.Bende yukardaki postlara katılıyorum ön 8,5 olsa daha şık durur.