iş görüşmesi - nasıl bir etki?
Merhaba arkadaşlar,
Yarın bir aksaklık çıkmazsa, şu an çalıştığım hastaneye göre, çok daha kurumsal ve büyük bir hastane ile iş görüşmesine gideceğim.
Açıkcası şu an çalıştığım hastanede 9. yılım olacak. Anlaşmazlıklar, aksilikler heryerde olabileceği gibi buradada oluyor fakat temel sebep, önümü biraz açmayı istememde yatıyor. Biraz daha geliştirme meselesi.
Bir çok kaynaktan birşeyler okudum, kurumsallığı v.s. ilke edinmiş işyerleri ile ilgili iş görüşmelerine yönelik yazılar okudum. Çok basit olacak belki ama, kimisi topsakalınız varsa kesmeyinden tutunda, ayakkabınızın rengine kadar saydırmış, kimisi sadece kendiniz olun demiş. Hiçmi hayatımda iş görüşmesi yapmadım, yaptım tabi fakat, bu gideceğim yer hayalimde yatan bir yer olduğu için, hata yapma olayını en aza indirmek adına böyle bir konu açtım ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum.
Tavır, beklentiler, hissettirilmesi gerekenler, ufak tefek ipuçları hatta kılık kıyafet ile ilgili enteresan fikir ve tecrübeleri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden..