Zburnu-merter arasi metrobus bozuldu. Millet su anda yollarda arkadaslar.
Tartismalar buyuyor metrobusu su anda kullanmayin. Bozulmilus biri demin yanindan gectim. 1 saatten asagi acilmaz..
Ridvan :(
Printable View
Zburnu-merter arasi metrobus bozuldu. Millet su anda yollarda arkadaslar.
Tartismalar buyuyor metrobusu su anda kullanmayin. Bozulmilus biri demin yanindan gectim. 1 saatten asagi acilmaz..
Ridvan :(
Merterde indim bakirkoye gelmek uzereyim metrohus yolundan yuruyorum.
Zburnundan snra bduUne dofgru istikamet acildi gibi.
Ama geride olanlara allah yadim etsin..
Rezillik yemin ediyorum rezillik yaa.. metrobus yolundan bldigin yuruyorum zburnunda en son itis kakis wardi dewam ediyorsa dahada ertelenelir...
Rreziillik tek kelime ile ...
Bgn toplu tasima araclarina bisey oldu sanki. Gunduz vakti tramvay da bozulmustu.
aynı şekilde okmeydanından-zincirlikuyu istikametinde araç bozulmuş sayabildigim 25 araç vardı sırada bekleyen
Metrobüs zaten asrın icadı.. Düz otobüs ama bariyerli şerit içinde! Biri bozulunca arkasındaki tüm metrobüsler rotar yapmak zorunda..
Bu sabah da sefakoy duraginda metrobusun icine yolcular binerken on iki aksi kirildi sanirim. Veya amortisorleri patlamis da olabilir tam anlayamadim. Ama buyuk bi gurultuyle metrobusun on kismi yere sifir yapisti. Kafadan dip basik civicler gibi
Aynı şekilde b.evlerden okmeydanı perpa duragına gelırken lastık patladı :D Metrobus soforlerı acaba dus alıyormu tartısması baslar yakında :D bu kadarmı cenabetlık olur.
yine hollanda malı uzun olanlarmı bozuldu ?
yüzyılın projesine bu kadar hakaret etmeyin. kul yapısı olur böle şeyler :)
yüzyılın icadına şaşırmamak lazım :F
şimdi birde metrobüsü metroya çeviricekler yerin altına alıcaklar o zaman oturur sistem güzel olurda istanbul iptal olur trafik felç ötesi olur..
öyle olursa abi trafik rahatlar ya metrobuse verilen yol yüzünden sıkışıyor
1800lerde yüzyılın icadı metroydu. 2000li yıllardaki yüzyılın icadı metrobüs :)
metrobüsü yerin altına metro olarak alıcaklar kadir topbaş bunu yeni seçimlerden sonra seçilirse yapılıcak işler içinde anlattı ama öyle bir şey yapmak istanbul trafiğini yapılırken kitlesede uzun vadede metro biterse çok rahatlatır istanbulu..
Bu aynı hat üzerinde iki tane yatırım yapıp aynı yol için normalden çok daha fazla para harcamak değil mi? Metro yapınca bilmem kaç milyon dolara aldıkları metrobüsleri ne yapacaklarmış ki acaba... Yabancı ülkede olsa milletin parasını çarçur etmekten dava açarlar...