Sonax Yoğun Jant Temizleyicisi (Felgenreiniger Gel)
Kafayı moraran jant temizleyicilerine taktım, aslında bu iş Asya'lı vatandaşlardan çıkmıştı ama en güzel reklamı Sonax yaptı. Lakin yurt dışında makul fiyatlara satılıyor olmasına rağmende, muhtemelen moraran jant temizleyicileri için ötv miktarı yüksek olduğundan (bu kısmı tabiki dalga olsun diye yazıyorum) Sonax ve Nigrin'in (Nigrin artık TR'de satılmıyor) moraran jant temizleyicileri diğer jant temizleyicilerin en az 2 katı fiyatla satılıyor olması nedeniylede bende Sonax'ın Full Effect jant temizleyicisine para kaptırmak istemedim.
Üyesi olduğum diğer forumlarda gördüm ki, Sonax'ın Full Effect gibi moraran bir başka jant temizleyicisi olduğunu öğrendim. Evet, bu Felgenreiniger Gel adı altında oldukça hesaplı bir fiyata satılan ve Bauhaus'ta satılan ve yine Sonax'ın jant temizleyicisiydi. Bu hesaplı jant temizleyicisini almadan önce kutu arkasındaki yazıları okudum, pH dengeli, asit içermez, bıdı bıdı bıdı, tam da aradığım özelliklere sahip diyerek ürünü aldım.
Tamam, yazıyı çok uzatmaya başladım; birazdan sonlandıracağım :D
Dün, az kirli jantlar üzerinde ürünü denedim ve sonuç; bence mükemmel, çünkü, fırça sürmeye gerek kalmadan temizlik yapabildim
başkan asit içermez diyorda nanolu jantta test edebildin mi
11-11-2013, 10:45
imprezaWRC
Alıntı:
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı
Ürünü nerden temin edebiliriz?
Bauhaus ve bilimum yapı marketlerden :)
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
başkan asit içermez diyorda nanolu jantta test edebildin mi
Murat, henüz onu denemedim ama hafta sonu Gtechniq C2V3'lü jantta deneme yapacağım :)
11-11-2013, 10:47
Kadyr
Ben uzun suredir kullaniyorum bunu.yapi marketlerde 15 tl sonaxta 10 tl idi guzel urun cok pis kokuyor:D
11-11-2013, 10:50
imprezaWRC
Alıntı:
Kadyr Nickli Üyeden Alıntı
Ben uzun suredir kullaniyorum bunu.yapi marketlerde 15 tl sonaxta 10 tl idi guzel urun cok pis kokuyor:D
Bunun kokusu çok kötü değil, Nigrin Evotec'in ve Aquartz Ironcut'ın kokusu facia, kapalı yerde uygulama yaparsan, bayılır kalırsın.
Bak koku olayını iyi dedin; ürünü uygularken maske kullanın, kokuyu solumamaya özen gösterin, ne olur ne olmaz.
11-11-2013, 10:50
kurtbil
Çoğu markette var ürün. Ben de kullanyorum gayet memnunum. Bal dök yala oluyor jantlar :D
11-11-2013, 10:51
berk34
Bu ürünü ben yaklaşık 2 ay önce beylikdüzü bauhaus dan almıştım . O zaman nigrinde satılıyordu ama bu ürünle aralarında fiyat farkı yoktu. Sonaxı tercih etmiştim ben fakat sizin videolarınızı şimdi izledikten sonra sanki nigrin daha hızlı etkileşim gösteriyor. Sonaxta bekleme süresi daha uzun gibi geldi.
11-11-2013, 10:55
Kadyr
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Bunun kokusu çok kötü değil, Nigrin Evotec'in ve Aquartz Ironcut'ın kokusu facia, kapalı yerde uygulama yaparsan, bayılır kalırsın.
Bak koku olayını iyi dedin; ürünü uygularken maske kullanın, kokuyu solumamaya özen gösterin, ne olur ne olmaz.
He ozaman kutu ayni model farkli.ben skiyorum uzaklasiyorum yikamaci tazikli suyu basiyor sonra cillop:)
11-11-2013, 10:56
imprezaWRC
Alıntı:
berk34 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ürünü ben yaklaşık 2 ay önce beylikdüzü bauhaus dan almıştım . O zaman nigrinde satılıyordu ama bu ürünle aralarında fiyat farkı yoktu. Sonaxı tercih etmiştim ben fakat sizin videolarınızı şimdi izledikten sonra sanki nigrin daha hızlı etkileşim gösteriyor. Sonaxta bekleme süresi daha uzun gibi geldi.
Balata tozu olduğu için geç reaksiyon olmuş olabilir. Nigrin bir tık daha etkiliydi ama artık o satılmıyor. Beylikdüzü bauhaus'ta kaldı mı Nigrin ?
11-11-2013, 10:59
xcel
Süper ürün ben bir ara hepsiburada dan toplu almıştım yaz kış kullanıyorum. etraftaki insanların bakışları eğlenceli oluyor. Abi jant eriyor diyen bile çıkıyor :)
11-11-2013, 11:02
Antalyalogy
Başkan bir şişe kaç jant temizler sence ? (önlerin full balata tozu ile kaplı olduğunu varsayalım )
Sen ucuz yazdın ya kesin zam yapar Bauhaus hahahahha..
11-11-2013, 11:05
imprezaWRC
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Başkan bir şişe kaç jant temizler sence ? (önlerin full balata tozu ile kaplı olduğunu varsayalım )
Sen ucuz yazdın ya kesin zam yapar Bauhaus hahahahha..
Minimum 8 jant temizleyebilmen lazım. Ben 12 jant temizleyebilirim diye düşünüyorum :)
11-11-2013, 11:07
Antalyalogy
Alıntı:
Minimum 8 jant temizleyebilmen lazım. Ben 12 jant temizleyebilirim diye düşünüyorum :)
EyvAllah..:icon_tup:
11-11-2013, 11:25
abdullahduymaz
kutuyu azcıkda buyuk yapsalar,kısa sürede bitmese hep kullansak :D
11-11-2013, 11:32
devil_berk22
bende kullandım ama memnun kalmadım
11-11-2013, 11:35
golfcu0101
Yazın kullandım ve ilk denemem acemi olsa gerek düşük performans. İkinci denememde sabır ve özen muhteşem sonuç;)
11-11-2013, 11:36
OrcunInce
Ben de hep kullanıyorum tek problemi çabuk bitmesi..
11-11-2013, 11:37
berk34
Alıntı:
Balata tozu olduğu için geç reaksiyon olmuş olabilir. Nigrin bir tık daha etkiliydi ama artık o satılmıyor. Beylikdüzü bauhaus'ta kaldı mı Nigrin ?
Ben en son 1.5 ay önce gitmiştim ve raflarda vardı. Yarın tekrar bakarım , müsait olursam .