Arkadaşlar videolari yükledim malesef go pro doldugu icin bu kadar kayit mevcut elimizde elinde video olan paylaşırsa sevinirim
Araç Specleri
İskender Manifold
iskender 60 mm borular
Hks son susturucu
tial wastegate 38 mm
kn filtre
ecufast yazilim
Ümitinde mesaji var sizlere :)
Öncelikle herkeze merhaba antalyadan istanbula aracımızı görmeye deneme yapmaya geldik bizi orda karşılayan bizimle ilgilenen ve zaman ayıran abi ve kardeşlerime tşk ederim
Gece 2 de başlayan sabah 5 kadar süren roll gecesi için deneyen yada denemeyen herkeze tşk ederim
hep akıtarak denenmiş emir. Bunu deneme diye koyma allah aşkına.
18-11-2013, 14:46
Eyup Duygun
polocu arkadas her seferınde bırakmıs zaten.
maşallah araclara.
18-11-2013, 14:49
AEAlmas
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
hep akıtarak denenmiş emir. Bunu deneme diye koyma allah aşkına.
agbi arkadaşlar yazar oyle durum var sa ayrica oyle birşey varsa diştan cekim videolar da var bunun dışında youtube düzeltme yaparken ileri geri oynatmakta kamerayi
18-11-2013, 15:02
Selcuk_RoL
Bariz her deneme akitarak olmus he yanlis anlama belki o sekilde olmasa yine gecerdin aracina massallah ama bence hicbir deneme adil degil
18-11-2013, 15:11
AEAlmas
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Bariz her deneme akitarak olmus he yanlis anlama belki o sekilde olmasa yine gecerdin aracina massallah ama bence hicbir deneme adil degil
Ya arkadaş km kadranına baktınız mı neden sabit brakeboost la alakalı öne zıplama da var zaten youtube editlemede ekran sabit
Araç sahipleri kendileri yazar zaten öyle bi durum varsa
18-11-2013, 15:15
AEAlmas
Hadi 1 araba akıttı diyelim 2 de olsun
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 arac la denen di
amma 3 araba amma 2 amma yarım araba hepsini gecti Sorun olsa akıtıyor deseler şu bu olsa derler akıtıyorsun diye işi bilmeyen cahil kişilerde degil orda 50 kişi var
Herkesde bunun farkında go pro acisi amma youtube ayarları ve brake boost vs de sizi yanıltmasın
Organizasyonu yapan bütün arkadaşlar biliyor
Hd typer in sahibi arkadaşa da sorabilirsiniz o gece cok arac izledi takip etti sonucta
18-11-2013, 15:16
Selcuk_RoL
Alıntı:
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaş km kadranına baktınız mı neden sabit brakeboost la alakalı öne zıplama da var zaten youtube editlemede ekran sabit
Araç sahipleri kendileri yazar zaten öyle bi durum varsa
Ya kardesim videoyu burda paylasmissin sadece arac sahipleri yorum yapsin diyemi? ben gördügümü söylüyorum eminimki daha sonra izleyenlerde bu sekilde yorum yapicaklardir ki ben zaten senin aracin bu sekilde olmasada gecebilir massallah dedim yoksa bana ne ben senin aracina yavasmi diyorum yürümüyormu diyorum denediğin o araclarin sahiplerini bile tanimiyorum ya:)
18-11-2013, 15:17
SDR_07
maşşallah ümit kim ne derse desin czt miz ANTALYA'MIZIN arabası güzel gitmiş ....akıtırda okuturda yarış buuu adam yakıtsız pompa benzini ile gazladı...
deneyen tüm araçlara maşşallah
czt kendi devrinde duruyor diğer araç kendi devrinde ümit s2000 ile hatta arkada basıyor czt ile nizami basılmış
18-11-2013, 15:18
AEAlmas
Alıntı:
Ya kardesim videoyu burda paylasmissin sadece arac sahipleri yorum yapsin diyemi? ben gördügümü söylüyorum eminimki daha sonra izleyenlerde bu sekilde yorum yapicaklardir ki ben zaten senin aracin bu sekilde olmasada gecebilir massallah dedim
Ya kardeş yanlış anlıyorsun hala eskişehirden bile arkadaşlar geldi diye biliyorum onlarada sorabilirsin herkes yorum yapmakta özgür tabii ki ben araç sahipleri de oyle birşey olduysa yazar zaten diyorum
18-11-2013, 15:19
AEAlmas
Alıntı:
SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah ümit kim ne derse desin czt miz ANTALYA'MIZIN arabası güzel gitmiş ....akıtırda okuturda yarış buuu adam yakıtsız pompa benzini ile gazladı...
deneyen tüm araçlara maşşallah
stepneyi de sökmemiş :))
18-11-2013, 15:20
alikosar
Maşallah Ümit'im gayet güzel bi yarış çıkartmıssın ddl czt adeleti dağıtmış istanbula
18-11-2013, 15:22
Selcuk_RoL
Alıntı:
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı
Ya kardeş yanlış anlıyorsun hala eskişehirden bile arkadaşlar geldi diye biliyorum onlarada sorabilirsin herkes yorum yapmakta özgür tabii ki ben araç sahipleri de oyle birşey olduysa yazar zaten diyorum
Neyse ya nerden yorum yaptik anasini satiyim oky ben hicbisey anlamiyorum bosver deneyen tüm araclara masaallah kazasiz belasiz ayaginiza saglik
18-11-2013, 15:24
Görkem.Y
Ddl czt "ye kocaman maşallah denemek için Antalyadan gelip gazladın , kimse hamur yamur yapmasın video sonlarında araç sahipleri tebrik ediyor daha ne olsun ?
18-11-2013, 15:39
SER_26
O gece oradan olan kişilerden biriydim. Oldukçada kalabalık bir ekip vardı.O kadar gazlayan ve izleyenlerden bir kişi ümit sen akıtıyorsun yanlış yapıyorsun demedi.Akıtan bir araba nasıl boostbreak yapabilir. Boostbreak yapmakdan fren balatası koktu siz hala akıtmakdan bahsediyorsunuz.
DDL czt kocaman maşallah...
18-11-2013, 15:40
therev
sercanla olan deneme cok saglikli olmamis sanki abi :) masallah ddl ye :)
18-11-2013, 15:44
AEAlmas
Alıntı:
Neyse ya nerden yorum yaptik anasini satiyim oky ben hicbisey anlamiyorum bosver deneyen tüm araclara masaallah kazasiz belasiz ayaginiza saglik
oyle birşey diyen olmadı boş yere tartışma oldu arkadaşlar yazacak zaten bekleyelim görelim
18-11-2013, 15:51
SEÇKİN172
maşşallah bende ordaydım sabah 5 e kadar :) keyifli denemeler oldu typer la denemelerınız yokmu ?