yaw araba alıcam ama ikisinin arasında kararsız kaldım
rx-8 1.3 rotary motor vergisi düşük konforu felan 4 kişilik güzel bi araba
s2000 motoru felan o da hoş aslında
siz olsaydınız ne yapardınız?
Printable View
yaw araba alıcam ama ikisinin arasında kararsız kaldım
rx-8 1.3 rotary motor vergisi düşük konforu felan 4 kişilik güzel bi araba
s2000 motoru felan o da hoş aslında
siz olsaydınız ne yapardınız?
rotary fuarda inceledim cok entresan bi arac ama s2000 keyfini verecegini sanmıyorum..en ilginç yeri arka kapıları allah allah o nasıl bişey öle:)
bence rx8 güzel araç....driftede uygun :)
s2000 tercihim olurdu benim..
konfor olarak rx8 tercihim olurdu.ama performans ve yakıt konusunda s2000 :D
sıfırları birbirine çok yakın ama s2000 daha ucuz, onu alırım aradaki farkla da çok az ellerim :)
sıfır dert değilse 60-70 e bi s2k alıp 80e varana kadar ellerim çok da güzel olur :)
s2000 den başkası yalan tabi benim tercihim ;)
kesınlıkle katılıyorum:)Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
s2k alırdım. ***** rotary motordan anlayan pek yok ülkemizde... :)
S2bin alırdım bende..
S2000 alırdım.
s2k.................
ben kullandım araba gercekten cok guzel özellikle drift konusunda cok basarılı gerci s2000 de öle ama bide konforunu dusunmen lazım biri 2 kişilik diğeri 4 kişilik ve daha dolu bi araba.ayrıca 3 yıl veya 100.000 km motor garantisi var buna ek olarakda adamlar 1 milyon km motorla ilgili fabrika hatalarından dolayı kaynaklanan sorunlara garanti veriyolar.Ama fabrika hatası olmayıp kullanıcı hatası ise motor tamiri yok motoru atıp yerine 0 km motor takıyolar onunda bedeli 10 bin euro.Bence modifikasyon yapmıyıp bi 100.000 km biniceksen mazda rx-8 derim ben.
rx 8 üst bandı daha iyi ama s2000 de göz ardı edilmez yanlız s2000 de kasa değiştireceği unutulmamalı.
katılıyorum tolgacım
boşwer 2 sinde git bi Evo 6 TM al ;) en kralı :)
başka bişey deseydin şasardım kaan :D söz sana bi Tm alcam :p lotodan fln vurusam
eywalla kardeşim saol :)
rx8 bence her türlü zevki bünyesinde bulunduran bi araç,,,konfor,performans,arkadan çekişş,donamım,kullanım zevki,,,s2000 ise daha çok performans ve modifiye ye uygun bi araç fiyat avantajıda var ama 2 eksik yolcuyla birlikte.......benim seçimim rx8 olurdu....hayırlsını diliyorum senin için................