Şoför kapısını kapatırken sanki elime elektrik çarpıyo gibi oluyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Paranoyak oldum arabanın kapısını dirseğimle kapatıyorum :p
Printable View
Şoför kapısını kapatırken sanki elime elektrik çarpıyo gibi oluyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Paranoyak oldum arabanın kapısını dirseğimle kapatıyorum :p
Forumda daha oncede konulari acilmisti özellikle
Alman araclarinda oluyormuş
forumda iki tane böyle konu açıldı ama ikisinde de çözüm bulunamadı teorilerden biride kışın kazak giyildiği için yün türü şey olduğu için çarpıyo olabilir tarzı bir post hatırlıyorum :)
arabanın döşemesinden kaynaklıda olabilir inip binerken statik elektrik üretip metale dokunduğunuzda çarpma yapıyordur... ama sürekli çarpıyorsa bi yerde kaçak olabilir :)
benim de sıkça yaşadığım bir durum toprakla bağlantınızı kesmeyin;)
aynen corsa var bende de çatır çutur oluyor indiğimde :D
giydiğim giysilere göre değişiyor.. Ayakkabı dahil.
Daha yeni böyle bir konu açtım bir inceleyin.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-carpmasi.html
Converse ayakkabı giydiğim zaman çarpılıyorum ama Asics ve kundurada olmuyor
Temiz toprağa çıplak ayakla basın bekleyin biraz kazaklardan ve şirkette veya yerdeki halıflekslerdende oluyor.
normal şartlarda ufak çarpmalar olur showroomda, araçların kapısını acınca, ama son 1,5 haftadır kendi aracımda inanılmaz çarpıyor bunun sebebini arıyorum bulamıyorum .
aynı şekilde son bi haftadır bende çarpılıyorum bi ara bildiğimiz kıvılcım çıktı.
alman aracları ıfadesı bıraz sacma olmus bence yada bende bı sorun var :) polo vardı golf vardı jetta vardı hıc elektrık carpmadı arada nadır oluyodu ama en sonuncu aracım focus 2 de kapıya elımı degemıyodum ya dırsegımle yada popomla kapatıyodum :D:D:D
öbür konudada yazmıstım ayagımda new balance varsa tırsıyorm arabadan inmeye. yada kesin bilgi yayalım :D dirsek dizle kıçla falan kapatıyorm ama hızlı ittirin kapanmassa yine stres bidaha acıp kaparken carparmı acaba :D
Dün aynisi basima geldi benimde.96 corolla 4 yildir bindigim arac 4 yildir olmadi dün oldu kapiyi kapatirken carpti benide :D
Sadece şöför kapısında değil her yerde başıma geliyor son 2 aydır..
Arabada, birine dokunduğumda, tuvalete girerken, laptop üzerinde..
Raiden olmama ramak kaldı..
üst fitilden kapatırken paso çarpıyo 3 haftadır. Sadece benim arabada değil başka araçlara inip binerkende oldu. paso küfür sebebi :D
Şirketteki polo ve eski aracım scirocco her daim çarpıyordu.
ne zaman cherokee aldım kurtuldum bu dertten..
ayakkabı, kıyafet vs kurtarmıyor durumu..
Benim hic basima gelen birsey degil normal sartlarda ama 2 haftadir kime elimi uzatsam carpiliyorum
Cevremde degisen hicbirseyde yok ayni seyler cok garip geliyor