merhabalar ıstanbul dısından halam gelıcegı ıcın ıstanbulda konaklama yapıcak ve bana gunluk ev gerekıyor temız guvenılır uygun fıyatlı tanıdıgı fln olan varmı aramızda?
Printable View
merhabalar ıstanbul dısından halam gelıcegı ıcın ıstanbulda konaklama yapıcak ve bana gunluk ev gerekıyor temız guvenılır uygun fıyatlı tanıdıgı fln olan varmı aramızda?
anadolu yakası var olurmu?
Avrupa yakasi silivri-selimpasada var ama esya yok icinde uygunsa mesaj atabilirsiniz
Bu arada gunluk ev kiralamak illegal bir olay belirteyim
ataşehir de günlük kiralık işi yapan bir müşterim var, çevre ilçelerde de daireleri vardır. görüşebilirsin, gayet düzgün ve kaliteli bir insandır, alavere dalavereyle işi olmaz kendisinin.
Ataşehir Günlük Kiralık Daire - 0 533 713 86 07
Bence ev sıkıntılı, otel bakın.
Fiyat aralığı nedir ? Ayrıca hangi bölgede istiyorsunuz ?
yanı soyle beylıkduzu taraflarında olmalı kendısının o tarafta arkadaslar var sosyal ortamı var bende yanında olucam halıyle max 80 90 tl fıyat aralıgında daha uygun fıyatada olursa cok ıyı olur esyalı olması gerekıyor tabıkıde :)
herkesin özel hayatı da, senin kullandığın yatak odası milletin özel hayatı, pis olabilir . Demek istemiş arakdaş ;);)
Beylikdüzü innovia 2 de günlük ev kiralayan arkadaşım var yardımcı olabilirim düşünürseniz.
Dumankaya İkon da 1+0 mevcut arkadaşım TEMİZ
ilgilenirsen özelden yazarsın
ogretmen evınde kal 50 tl bahcelıevler cok kaldım temız yer
halayla evdekiler görüşmüyo sanırım :D kaçak et kesimi dahil kendi nevresim takımınız götürün nacizane tavsiyem..
telefonunu pmlersenız sevınırım
dumankaya nerde kalıyor ev buyuk olması onemlı degıl
telefon yada herhangı bırsey pmlersenız sevınrıım
lutfen saygılı olalım herkezın aklı farklı dusunebılır ama halam amerıkadan gelıyor dedeme guzel bır suprız ıcın bır gun onceden kalıcak yada gununu gecırıcek bıryer bakıyorum lutfen saygılı olalım!!