İlk eg mi 2007 yılında de sedefli beyaz almıştım 2010 satıp kırmızı eg almıdım.2014 de satmaya karar verdim.alacağım araç son arabam olacaktı.artık biraz da ev borcu ödeyelim.. ...aklımda vtı yada swap eg vardı.vtı ları bütçeme uymayınca sevdiğim kasa olan eg devam etmeye karar verdim.Samet i de arabasını aldığından beri takip ediyordum . konuştuk anlaştık.inşallah her iki taraf için hayırlı olur...yakında prof resimler cekicez o zaman üye araçlara konu acarım.. 2015 de diyarbakır görevim bitiyor ankaraya yada antalya gittiğim yerde durum elverdiği ölçüde güçünü arttıcaz ...sağ olsun samet yağını değiştirmiş cilasını atmış
diyarbakır dan yola cıktık.
[url=http://hizliresim.com/lYqLlg][img]http://i.hizliresim.com/lYqLlg.jpg[/img
yakın dostum kardeşim ahmet bu yolcukta beni yalnız bırakmadı.:-)
star honda servisi 2003-2007 görev yaptığım yıllarda çok giderdim..selam olsun murat ve Mustafa ustaya çok motorun iyi olduğunu söylediler kompresyon testlerinden geçti
[url=http://hizliresim.com/aqloO4][img]http://i.hizliresim.com/aqloO4.jpg[/img
Hayırlı olsun abi. Maşallah eski sahibinden de bildiğim bi makina ;)
19-05-2014, 20:07
Agah
ciğeri de fotoğrafların boyutu kadar sağlamsa Allah zeval vermesin :D
19-05-2014, 20:21
civicsi_r
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun abi. Maşallah eski sahibinden de bildiğim bi makina ;)
Eyvallah haydar ım.
19-05-2014, 20:24
civicsi_r
Alıntı:
Agah Nickli Üyeden Alıntı
ciğeri de fotoğrafların boyutu kadar sağlamsa Allah zeval vermesin :D
Aminnn ;-)
19-05-2014, 20:28
aliburma
Allah'ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hem dohc vtec hem de eg... eeee insan daha ne ister ki!!! keyfine bak osman abi. Dertsiz kedersiz binesin inşallah....
19-05-2014, 20:33
civicsi_r
Alıntı:
aliburma Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hem dohc vtec hem de eg... eeee insan daha ne ister ki!!! keyfine bak osman abi. Dertsiz kedersiz binesin inşallah....
Teşekkürler alim
19-05-2014, 20:43
sky clio
Güzel duruyor.
Kazasız belasız olsun.
19-05-2014, 20:45
Time-R
Bizim araba şark görevini yapmaya gitti
Osman Abi Oncelikle Saygilar, :icon_tup:
Yeni aracin hayirli ugurlu olsun, colugunla cocugunla, ailenle hayirli binmek nasip etsin Allah. Benden yanada arac hakkinda butun hakkim helal olsun. Keyifle bin. Sen gibi bir eg sever aldigi icinde cok mutluyum. Askerligim olmasa tam su donemde satar miydim onada emin degilim. :)
Bu konuyu gormek icin gunlerdir bekliyordum, cok guzel parliyor masallah, bu arada cila biraz hafif kalmaz mi Osman abi? Ciddi bir detay yaptim ona gunlerce sindire sindire, bir tane kilcal cizik bulamazsin, uyumadim dinlenmedim yalan yok. :D
Bir duygulandim simdi o ani hatirlayinca, satis aninda baygin gibiydim zaten. :hahaha: Satildiktan sonra gunlerce asagidaki fotograflara baktim araci park ettigim yerde goremeyince. :hahaha:
Diyarbakir'da gorusmek uzere (Sivil yada Asker olarak)! :)
Yukaridaki fotolarda cok kotu cikmisim anlik olarak, bunlarda o gunden bizden cekilen fotograflar: :)
İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun Maşallah kazasız belasız :)
19-05-2014, 20:47
ALPhan japan
maşallah güle güle kullanın.
19-05-2014, 20:47
trgy
Hayırlısı olsun Osman abi koparıyorsun eg'den.
Iyi günler de kullan Abi'm.
19-05-2014, 20:53
ronay
tekrardan hayırlı olsun abi güle güle kullan ( : senin gibi bi eg severin almasına çok sevindim ,
19-05-2014, 20:57
::ZaFeR::
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.EG dursaydı bu hafta sonu Diyarbakır'a gidip görecektim FZG'yi ben de ama ani bi kararla EG'i sattım bende.Bakalım Osman abi gibi benimde zorunlu hizmetin seneye bitiyor inşallah.Aklımdan geçen Si'dan daha hızlı bir şey ama nasip artık :)
19-05-2014, 20:57
civicsi_r
Samet ustanlada konuştum senin kadar titiz mükemmeliyetci insan görmedim.benin için güzel araç hazırlamışsın.tekrara tesekkur ediyorum..
19-05-2014, 20:58
ismailozkan_01
abi maşallah üçüncü eg bu , kazasız belasız inşallah sivasa uğrayaydın iyiydi :D
19-05-2014, 21:00
civicsi_r
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun Maşallah kazasız belasız :)