-
Arabistan Collerinden Dodge Charger V8...
-
maşallah state trooper jantlar :icon_tup:
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah state trooper jantlar :icon_tup:
Aynen, jantlara bayiliyorum :) Arabanin uzerinde ufak gorunseler de 18 inch olcusu :)
-
Tebrik ederim güzel araç :) Öne birde polis tamponu olsa :D
-
Araç bizim buralarda pek denk gelmediğimiz cinsten, maşallah.
Hep ucuz diyorlarda cidden ne kadar oralarda benzinin litresi ?
-
ben sınıra yakınım cok oruyorum bunlardan valla gecen cok ılgınc araclar gördum lüxünde lüxüydü:)
-
maşallah :) türkiyede pek göremiyoruz 1.3 dizel i olmadığı için :D
-
suriyeliler sayesinde yakından görür olduk ;) güzel arac
-
-
bu yakmaz içer herhalde :D
-
Iyı dıleklerınız ıcın tesekkurler, nasılsa Türkiyede kullanamam diye çaktım V8i geçtim de dönünce napcam bilmem... Aslında arac hacmine göre fazla yakmıyor, normal kullanımla 63 litre ile 550 km yaptıgım oluyo... Tabi gazladıgında çok daha aşağıya çekebiliyorsun menzili :D
İşin güzeli depoyu doldururken çıkıyor tabi, 95 oktanın litresi 35, 91 oktanın litresi ise 25 kuruş...
-
Alıntı:
Mythos Nickli Üyeden Alıntı
Iyı dıleklerınız ıcın tesekkurler, nasılsa Türkiyede kullanamam diye çaktım V8i geçtim de dönünce napcam bilmem... Aslında arac hacmine göre fazla yakmıyor, normal kullanımla 63 litre ile 550 km yaptıgım oluyo... Tabi gazladıgında çok daha aşağıya çekebiliyorsun menzili :D
İşin güzeli depoyu doldururken çıkıyor tabi, 95 oktanın litresi 35, 91 oktanın litresi ise 25 kuruş...
:p:p arada ki 10 kurus depoda baya fark yapiyordur abi :D resmen sogudum burdaki benzinlkilerden 1.3 dizel kac para yakar orda :D offf psikolojim bozuldu yemin ederim
Arabaniz cok guzel Allah kaza bela vermesin
-
Hesaplamadan geçemedim, 100 km / 10 lt yakan bi araç farzedelim, 3.5 Tl ile 100 km mi gidecek şimdi .
şakadır demi şakadırr
-
Alperen abi masallah hlx den sonra biraz motor sesi iyi gelmistir :D
-
Amerikada kullanmıştım, maşallah çok güzel araba. Benzin fiyatlarına bakılırsa aslında ülke olarak çok zenginiz
-
Benzin fiyatına bak 25 kuruş :eek: :hahaha::hahaha::hahaha:
-
top speed kaç abi bunun çok güzel araç maşallah :D burda da görmüştüm birkaç tane suriye arabistan ve incirlikten ma plaka zenci kullanıyordu
-
Allahım benzin fiyatına bak, çıldırmamak elde değil :( Arabanız çok güzel, kazasız belasız sürmeniz dileğiylede, şu benzin fiyatlarını söylemeseydiniz keşke, gece iki gram uyku vardı o da kaçtı :D
-
Benim araba uzun yolda 5 litre mazot yakıyor,hadi benzinle mazot aynı fiyat diyelim.100km'de 1 lira 75 kuruşmu yakıcak :D Şu anda yemin ediyorum çok soğudum :(