Arkadaşlar konya yarışindan sonra aracimi antalyaya indirdim ***** kendim kumlucadayim 1.kac gun gun icinde antalya ve cevresinde deneme talebim vardir herzaman antalyaya gelmemiz zor sonradan ben denerdim felan olmasin herkese saygilar...
Printable View
Arkadaşlar konya yarışindan sonra aracimi antalyaya indirdim ***** kendim kumlucadayim 1.kac gun gun icinde antalya ve cevresinde deneme talebim vardir herzaman antalyaya gelmemiz zor sonradan ben denerdim felan olmasin herkese saygilar...
Liste bozma sirasi sende engin ;) atmo king kim görmek lazim Antalya da
buyrun cenaze namazına emir.....
Şevki sen bilmiorsun muhabbet leri ;)
Bizim haberimiz yokken bi takim listeler yazilmis çizilmis en çok giderliler listesinde hep başı çekeriz biz...
gereken neyse yapılsın abi :)
Video isteriz crx in ciğerine kuvvet. Basarilar engin abi
k20 swaplar varmış abi çok hızlılarmış denemiyorlarmı ?
Konun takipçisi olduk ama ses seda yok ( ;
Antalyada k20 swap varmi ? (Bilmedigimden soruyorum)
Konyada izledim bence crx i gececek araba şuan Istanbulda bile şüpheli
güzel videolarını bekliyoruz enginim,kanatlı kanatsız ,hacimli hacimsiz demeyi unutmuşsun sanırım :D
dopdolu bi 106 yokmu yaa, nasıl gideceksiniz bi görelim :D
Karsilastirmalara konu acsak 106 yi yere goye koyamazlar typer a saplayip crx le yururler ama bu konuda ekşın goremedik :D
çok fena konuymuş cidden:) öncelikle crx e maşallah gönlünüzce olması sevindirici:icon_tup: bende merak ediyorum şu hızlı 106 larla ne olur ne biter diye, bulsanız bi kurbanlık ta deneseniz ya:D
dunden beri gormemişler heralde konuyu :D
Araclarimin birisi kaportada biride mekanik bir sorun nedeliyle sokulu durumda konya yarisina hazirlanmistik oysaki ama nasip olmadi aracimin sıkıntısıni cozunce ilk ariycagim kisi engin abidir crx de bizim arabamiz sıkıntı yok..:icon_tup:
Kimseye bel alti vurmam herkesin bi sekilde emegi var ben aracima sonuna kadar güveniyorum uçan kaçan herkese sikarim ben no problem.