Beyler sanırım böyle bir konu yok tavsiye mekanlar haricinde sırf iftar için bir konu aradım ama bulamadım
Herkes iftar da bir yerlere gidiyor illaki fiyat ve kalite olarak tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı özellikle avrupa yakasında
Printable View
Beyler sanırım böyle bir konu yok tavsiye mekanlar haricinde sırf iftar için bir konu aradım ama bulamadım
Herkes iftar da bir yerlere gidiyor illaki fiyat ve kalite olarak tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı özellikle avrupa yakasında
Istanbul Bağcılar Safii Döner
Kisi basi 52 TL
Sınırsız Herşey Yemek Olarak Döner Verilmekte...
Aç kalkmak imkansız.
Not: Az yemek yiyenlere tavsiye edilmez :)
Kendi görüşüm kimseyi bağlamaz adam gibi bir iftar 70 lira 100 lira. Bir öğün yemek için bu paralar Ramazan ayının amacına tamamen ters bence. Uygun kaliteli yerler yok mu? Niyazibey İskender, Yavuz İskenderoğlu, Köfteci Ramiz... buralarda fiyatlar 25-30 TL arası. Yine fırsat sitelerinde 30 liralara güzel yerler var tercih yine de sizin.
1-Mısır çarşısı girişinde bab-ı hayat var. Osmanlı mutfağı, tarihi mekan. fasıl müzik. Normal menüleri 35, özel seçimli vs olursa 70 tl. Çok güzel ama randevu sıkıntısı olabilir, erken yapmak lazım.
2- Hidiv kasrı , açık büfe 70 tl. Ortalama kalitede yemekler ama mekan çok ferah, kasrın bahçesinde direk.
3- aqua kaşıbeyaz, mekan *****.. yemeklerin eski kalitesi yok diyorlar ama güzel bence. 90 tl.
4- Şirinevler et yiyelim, kebabçı-steakhouse çu arası, kuzu şişleri harika, semt kebabçısı modunda ama güzel, fiyatlar uygun. 30-40 civarı.
5- Kanatçı haydar, yenibosna. Fix menü yok, ne yerseniz veriyorsunuz 2 kişi 70e çıkarsınız.
Daha tavsiye isteyen varsa yazarım, buralardan pişman olmazsınız :)
Dün çok güzel bir yer keşfettim.. Bahçelievlerde ömür avm nin oradan içeri girince ilerdeki göbeği geçince sol tarafta "Hayela ev yemekleri" var 11 kişi gittik toplamda 270tl hesap geldi.. fix menü yok. herkes istediği yemeği alıyor. garsonlar masalardaki yemekleri tatlıları ne varsa sayıyor.. Sahibi ve çalışanlar da gayet düzgünler.. Sahura kadar açıklar ve sahurda da güzel kuymak yapıyorlar :)
Ben henüz ramazan için daha ideal biryer görmedim :)
hayela candır. beşamel sosly tavuk çıkıyor 10 numaradır. benim hazırlık bahçelievlerdeydi her öğlen hayelaya giderdik. tavsiyemdir..
Kaşıbeyaz Bosphorus Fix Menu 97.5 TL. Ağzına kadar dolu olmasına rağmen servis gayet hızlı, iftara kadar çok acıkanlara duyurulur :)
Ankaradan tavsiye yokmu :)
normalde gunde 15 tl ye yedıgınız yemege neden ıftarda 60 tl oduyorsunuz onu anlamıyorum :)
ilk gün 40 TL di. sanırım promosyon gibi bişi yapmışlar :) geçenlerde gittik gitmeden rezervasyon yaptım..abi bizim bugün ilk gün ilk kez kalkıyoruz 40 TL dimi dedim gülüştük tamam dedi.Mehmet beydi sanırım.
40 TL ye öldük artık getirme dedik bayanların hiç biri yiyemedi ve servis muhteşem hızlı hiçbirşey soğuk gelmiyor..
ramazanda dışarda yemek yenirmi??bence yenmez yazık günah..ama böyle mekanlar varsa kaçırılmaz
çünkü en kaliteli yer bile kalitesinden servisinden lezzetinden ödün veriyor ramazanda..alayı itelemeci olmuş
uzun oldu kusura bakmayın
Hilton Bomonti 98 lira isteyene menüyü pdf olarak atabilirim :)
Firik pilavı vs oldukça zengin bir menümüz var :)
Sirinevler et yiyelimi abimde cok ovdu denemek istiyorum
Sultanahmette gittim tarihi tatlar carsisi yapmislar iste tursucu bozaci serbetci tatlici vs orayi gezin derin valla pis bogazlik yaptik resmen tursu pesine boza :)
Ordan ciktik bilenler vardir belki aksarayda oto parcacilari n arasinda kebapci var ufak bir yer olay orasi kanat tavsiyem
Durumadana urfa 4tl
Kanat izgara salata pilav 6 tl
Saka degil yiyenler bilir sok etkisi yapar.
Atakoy hastanesinin yanindan girin 200 mtre ilerde sagda kebapci var varsa daha iyisi ciksin 30-40 tl maksimum yemekle cikarsiniz
Beylikduzu enbey doner tavsiye edilir
Gece sahil havasi alip sahur yapmak deniz kenari cok iyi oluyor yer b.cekmecr sahil albatros zabita noktasi 50mtre yakini Adress cafe , samimiyeti yeter mekanin gozleme isin sonu kumpir veya ne ararsan diyim sahur guzel ama mutlaka gidilmeli
Galata koprusu karakoy bacagi tarafinda balik satilan yerin orda balikci restoranlari var kopru alti degil ama balik satilan yerin orda tavsiyem tezgahin arkasindaki yerleri degerlendirin 20-30tl balik salata icecek vs xok rahat
Acibadem bambi restaurant 45 tl -50tl cokk iyiler manzara super mekan kocaman ama randevu tavsiyem olur , ramazan sonrasi mutlaka pazar kahvalti deneyin efsane acik bufe var ole 5 cesit yag rama sana degil harbi 100 ayri cesit vr
Beykent dilek pastanesi sahurda olayi yikmislar acik bufe kavrami yeniden sekil almis budami var diyip sasiracaginiz bir nokta
Bakirkoy eski adliye sokagi tarihi bafra pideci 25 senelik pide 9-20 tl arasi yok bole bir lezzet
Devami denedikce yazarim ama bu noktalar secilmistir pisman olmazsiniz
Sahurda b.cekmece adress cafeye beklerim genelde ordayiz gelicek olani beklerim drift muhabbetide cabasi :)
Anadolu yakasında otopark sıkıntısı olmiyan ve fiyatları uygun (30-35 TL) yer tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer :) Bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum denk gelmişken soriyim