Beyler varmi tam olarak oyunu cozebilen. Sanirim gps araciligiyla yolda yururken pokemon avlaniliyo :D indirdim bugun ama disari cikmadigim icin deneyemedim var mi indirip oynayan ?
Printable View
Beyler varmi tam olarak oyunu cozebilen. Sanirim gps araciligiyla yolda yururken pokemon avlaniliyo :D indirdim bugun ama disari cikmadigim icin deneyemedim var mi indirip oynayan ?
Millet kitlenmiş durumda şu anda bu oyuna
kardeşim de indirelim dedi, appstore da olmadığı için indirmedim ben.
Aog da baya makara yapiyorlar bende takip ediyorum ama appstore de yokmus
Ya bu oyun dedikleri şey mi nasıl tarif etsem hani 2005-2006 senelerinde telefonun kamerasini kullanan bazi oyunlar vardı kamerayi saga sola cevirip biseyler vuruyorduk. Onun pokemon versiyonu gibi mi ?
app store dan indirmenin yolu onedio da yazıyo arkadaşlar. Kamera açık yolda yürürken pokemon arıyosun "pokemon ararken kamyonun altında kaldı" başlıklı haberler görürüz yakında :)
clan falan kurulabiliyo mu ? beraber oynayabiliyosak indireyim bende :D
Tahmin ettiğim gibiymiş de bu bizim ülkede gitmez. Zaten etraf şenlik alanı. Buda tuz biber olur.
Ben indirdim. Giremiyorum şuan. Telefon iPhone
2 gündür kafayı yedirtmiş oyun.
Serverler su an dünya çapında yoğunluktan dolayı kapalı.
Gece 2 de açılacağına dair söylentiler var.
indirdiğim ilk gün otoparkta sikörtıl yakaladım bi tane ondan sonra oyuna girme fırsatım olmadı :)
Sunucuları bi türlü diriltemediler. Sabırsızlıkla bekliyoruz :D
Valla buyuk bir zevkle oynuyorum :D bide bu gelenin beta versiyonu oldugu dusunulurse bence guncellemelerle muhtesem olucak.
Biri camice pokemon yakalamis ekran resmi almis ona cok gulmustjm ahahaha :D
iphone kuran bi anlatsın hele nerden kurulduğunu.
Appstoredan USA hesabi alip indirdim ben. Sehir , eyalet ve posta kodu : New York, NY, - 10001 deneyin.
https://appleid.apple.com/account
HiPStore.mobi - Tải miá»…n phÃ* app Pokémon GO
Bu linkten indirin.Daha sonra Ayarlar>Genel>Aygit Yonetimi>Guven yapin.
Zamanında çocuğun birisi damdan dama atlarken tam da Charizard reis söz dinlemeye başlayınca yayından kaldırmışlardı.
Unutursak kalbimiz kurusun :D Çocuk yaşta depresyona girmiştim her sabah saat 10:30'da Atv açar hep başlar umudu ile beklerdim, garı geçim al :D
http://i.hizliresim.com/OMlAPz.jpg
Bu keko yuzunden kaldirilmisti :D