https://www.youtube.com/watch?v=CsKwnazOfCw
Link
Printable View
Adamdaki cesarete bak. Biçerek gitmiş resmen :mad::mad:
Sonunu çok merak ettim.
Facebookta da gorunce kahkaha atmistim. Polislerin rezil olmasına mı yanayım yoksa kamyonetin gta oynar gibi vura vura gitmesine mi :)
Bir tarafta o trafikte kamyonetle kaçabileceğine inanan kamyoncu diğer tarafta onu yakalayamayan polisler :D baştan sonra rezalet.
Polisin rezil olmasını sağlayanlar utansın.. Çekip vursa iş , kamyonet millete zarar veriyor ama peşinden koşarak yakalamaya çalışıyor.
O kadar kovalayana kadar lastiklere ateş falan et bari ne bileyim.Bi de yunus bunu yapanlar.valinin önündemi ne şov yapıyorlardı motorların üzerinde akrobatik hareketler falan,hepsi bunun için mi acep (:
Milletin gozunden sakindigi malı boyle bir O.. Cocugunun heba etmesine uzuldum..
Akıllı adam kaldı mı?
Polis, Şov İcin Lastik Patlattı - YouTube
Kızılayda suçsuz sürücüye bile bunu yapan deli yüreklerden yok muymuş koca istanbul emniyette?
Hiç mi silahla lastiklerine ateş etmek aklına gelmemiş. Zaten çoğu bitirim havasında gözlüğü takıp motor sürünce gerçek polis sanıyorlar kendilerini
O şov olsun diye kapan atanda ayrı bir gerizekalı
Bana vurcak nasıl yakalardım onu var ya polislere ders diye okutulurdum. Amatör polisler, nasıl cam filmi kovalamaya devam mı?
Suriyeli mi çıktı? Bizim şehirde bu tarz araçları çoğunlukla pazarcılar ve suriyeliler kullanıyor.
Bu aracın arkasında tehlikeli şeylerde olabilir gibi bir örnekleme geliyor direk aklıma.. bu akıllara ilk gelecek türden birşeyde olabilir, bu durumda dahi ateş etme yetkisi yoksa, pes vallahi.
Ateş etme yetkisi yoksa motorla kamyon durdurabilen yiğit parmak kaldırsın.
Bu araç bomba yüklü olabilir , ihbar olabilir , olabilir de olabilir. En azından durdurmak için ateş açabilmeli polis.
bi an aklıma geçen sene açık hava filtresinden trafikten men edilmem geldi gözüme polise hiç acımadım olan gene masum vatandaşa oldu milletin arabasına ne biçim vuruyor o.ç