Son dakika... Şırnak'ta bir askeri helikopterle irtibat kesildi - Son Dakika Gundem Haberleri
Printable View
Yarım saat uzağımda.Helikopter düştüğünden beri elektrikler kesik.
Elektrik tellerine çarpıp düştüğünü söylüyorlar, muhtemelen ondan sebeptir.
İçerisinde rütbeli askerler de var, Kato Dağı gibi kritik bölgelerde koordinasyonla ilgilenen bir tümgeneral ve albaylar, yarbaylar da helikopterin içerisindeymiş.
Mekanları cennet olsun, diyecek pek bir şey yok...
Yüksek gerilim hattı deriz inanırlar...
Allah ailelerine sabır versin pisi pisine ölen şehitlerimizin.
Yüzyılın en büyük pkk mühimmatını ele geçiren, Kato operasyonunu yöneten Tüm General Aydoğan Aydın'ın şehit olması çok acıdır.
Bu operasyon timinin yok olmasi tel yüzünden mi
Bu insanlar kolay mı yetişiyor yaa yazıklar olsun..
Allah gani gani rahmet eylesin hepsini. Umarım dedikleri gibi kazadır..
Geçenlerde bi haber dikkatimi çekti paylaşmak istedim.. 2 ay önce bi kahbe evladının leşi alınmış ve bu yaratık 1997 yılında helikopteri düşürüp 11 askerimizi şehit etmiş..
Merak ettim 1997 yılındaki haberlere baktım ve ;
"1 şehit dün Ankara'da yüzlerce komutan ve binlerce asker ile vatandaşın katıldığı törenden sonra memleketlerine uğurlandı. Kuzey Irak'ta teknik arıza nedeniyle düşen "Cougar AS-532" tipi helikopterde şehit olan 8 subay, 2 astsubay ve 1 er için ilk tören Van'da düzenlendi Sabah erken saatlerde Hakkari'den helikopterlerle Van'a getirilen şehitler için havaalanında yapılan törende bazı komutanların gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi."
1997'nin haberi;
SABAH ARKA KAPAK HABER
2ay önce yapılan haber;
http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari...duruldu/792109
Hani arıza sebebiyle düşmüş ve şehit olmuşlardı !! Nerden çıktı şimdi bu..O yüzden bu şerefsizlere hiçbir şekilde inancım kalmadı benim ne derlerse inanıyoruz inanmaya zorlanıyoruz olan böyle aslan gibi insanlara oluyor..
Abd israil ortak yapımı suikast
Şehitlerin görevleri rütbeleri bunu söylüyor
Bilirkişi raporu elektrik hepsi hikaye
Bu olayi kaza olarak degerlendirmek saflik olur.
ben kaza olduguna inanmiyorum , 3 dakika sonra oldu kaza deniyor.bu 3 dakikada helikopter yukselemiyor mu ? yada alcak irtifadami gidiyorduda takilip dustu
bu kadar önemli rütbelilerin bulunduğu kaza gercekten kaza mı yoksa suikast mı veya saldırı mı ? Valla içim acaip huzursuz
rütbenin önemi yok ,biride binide aynı..Bu kadar basit olamaz , ALLAH rahmet eylesin şehitlerimize..
Türkiyenin ilk kadın jandarma komutanı hemşerim malatyalı yarbay songül yakutta helikopterde vefat etti belki çok daha iyi yerlere gelicekti Allah rahmet eğlesin tüm şehitlerimize bu kadar ucuz olamamalıydı
Çok üzücü, kahredici bir haber umarım kazanın gerçek nedeni araştırılır ve bulunur. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin..
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın ypg ye silah verilmesi kararı sonrası yaptığı "Türkiye'nin burada oyunu tek başına değiştirme gücü yok ama çıkarlarını koruma gücü var." söylemi.
-Erdoğan'ın Abd ziyareti ve oradaki açıklamaları
-Dün ypg 'ye silah sevkiyatının başlaması
-Olaydan hemen önce sonlanan MGK ve "ypg ye silah verilmesi müttefiklikle bağdaşmaz" açıklaması.
-Şehit olan general Aydoğan Aydın'ın olaydan bir hafta önce kameralar karşısında Cumhurbaşkanı ile telefonda görüşmesi.Kendisinin hem
Amerikancı Fetö darbesine karşı çıkmış önemli bir isim olması hem de pkk nın bölgede kolunu budağını kırması ve etkili operasyonları
Alt alta konulduğunda herşey çok açık ve net ortadadır.Şahsi görüşüm olay kaza değildir,amerikan suikastı ve mesajıdır.Diğer amerikan operasyonlarıyla (bkmnz:Eşref Bitlis suikastı) bir çok benzerlik taşımaktadır.
Allah rahmet eylesin..her zamanki gibi 1 hafta sonra unutulup gidilecek..pisi pisine 13 can..
Allah rahmet eylesin. Söylenecek bir şey gerçekten yok üstü kapanacak bi olay daha... 2 gün önce büyük bi operasyonla pkknın bölgedeki bütün sığınak ve mühimmat depolarını hallet iki gün sonra helikopterin düşsün ? Rabbim yardımcımız olsun
Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin.
Ne söz söylenecek ? bu durumu yapanlara nasıl cevap verilecek ? Git kendini vur modundayım resmen. İnsan kahroluyor ya.
Allah belalarını versin
güneydoğuda cobra'lar hariç hiç bir helikopter kalktıktan sonra yatay uçuşa geçmez. yükselir. 3 dk içinde elektirik tellerinden yükseğe çıkmış olması lazım.