V-Tec II Cat İptal-Headers-Filtre Kiti
Arkadaşlar öncelikle yaşadığım sorunlardan bahsedeyim. aracımda uzun zamandır AEM short ram kullanıyorum. (borular pipercross) ilk etapta cai olarak monte ettim. bi arkadaşım önden yeterli havayı almazsan performans kaybı bile yaşarsın dedi ve denedim önce sesten anlamadım, shorta geçince hak verdim. ama shortta da bir artış yoktu sadece orjinaline göre kayıp olmadığını hissettim. daha sonra sebring sessiz tip son susturucu koydum , 51mm ara borular, el yapımı orta susturucu ve el yapımı arıza yanıltıcılı cat iptal tüpü. malesef tüm bunlara rağmen bi fark alamadım. ancak dc 4-1 kısa tip headersı koyunca üst devirler cidden rahatladı. ve tekrar cai ye geçince eski hantallığın da kalmadığını farkettim :beuj: tabi kafa iyice karıştı ve farklı filtre kitlerine yönelmelimiyim diye düşünmeye başladım. şöyle ki, ya bu cai ile yani aem filtre ve pipercross borularla ön tampondan port girecek, ya da pipercross viper düşünüyorum. sizce bu kitler arasında bi fark olurmu? ikinci sorum ise cat iptal tüpü yerine düz boru olayı. önerenler de önermeyenler de mevcut. bunda da kararsız kalmış durumdayım. son olarak ta safc II tavsiye edermisiniz? biraz uzattım ama bu işi tecrübe edinerek yaşayanların yönlendirmesi en doğru sonucu vereceğinden sizlere detaylarıyla danışmak istedim. şimdiden teşekkürler :) tavsiyelerinize göre bu hafta sonu bu işi noktalamak istiyorum.