-
Türkiyenin İlk Ariel Atom Projesi ....
-
maşalah maşalah buğra, inşallah sonu hayırlı olur.
-
motor ne olacak ? kac kg vs vs ?
bu arada goruntu harika ;)
-
Polonya'da yapmaya çalışan birisi olmuştu. Yol tutuş ve rijitlik problemi yüzünden başka bir metaryal ile tekrar üretime girmişti şase için. O B18 kullanmıştı. Sizin projede ne kullanmayı düşünüyorsunuz. K20 ? K20 SC :)
-
Projeyi yürüten arkaşalarımızın arasında İzmirden Mustafa da var o sanırım tüm sorulara yanıt vericektir .
-
k20 olsa öp başına koy, sc yi düşünemiyorum bile bu şase ve bu hafiflikte bi araç için
-
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
k20 olsa öp başına koy, sc yi düşünemiyorum bile bu şase ve bu hafiflikte bi araç için
Ariel Atom 500 üzerinde K20 Rotrex SC ile 490 küsür hp bir araç. Bir çok kısım carbon fiber. Ton başına hp oranın düşünmene gerek yok. Top Gear Atom 500 diye arat zaten görebilirsin. :)
-
Alıntı:
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Projeyi yürüten arkaşalarımızın arasında İzmirden Mustafa da var o sanırım tüm sorulara yanıt vericektir .
mustafa abi siteden b16 almıştı demek buna takacaklar:icon_tup:
-
Alıntı:
AhmetFikri! Nickli Üyeden Alıntı
mustafa abi siteden b16 almıştı demek buna takacaklar:icon_tup:
Süpyizzz :D
-
Bu arada ***** bu prototip olarak yapılıyor ve amaç birçok sayıda uretmek :D
-
Orjinali gibi başaralılı olup gene orjinali gibi trafiğe çıkabilecek olursa ben aracımı satar kredi çeker bişi yapar alırım haberiniz olsun. Tabi fiyat uçmadığı sürece. :D:D:D
-
Masallah...Umarım hersey diledigniz gibi yolunda gider...Allah yardıncınız olsun..
Ayrıca o modelin bi benzeri bende vardı uzaktan kumandalı:D:D
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Orjinali gibi başaralılı olup gene orjinali gibi trafiğe çıkabilecek olursa ben aracımı satar kredi çeker bişi yapar alırım haberiniz olsun. Tabi fiyat uçmadığı sürece. :D:D:D
Araç Üretim İzni Alındı diye biliyorum ;) Sen şimdiden başla hazırlıklara :eek:
-
-
maşallah allah utandırmasın :D seri üretime geçerse hemen krediyi çekiyim bende :D taşıt kredisi
-
çok heyecan verici bi proje
-
orginalinde yaani bidiğim kadarıyla ingilteredir heralde, trafiğe çıkma izini varmı bu aracın? arkadaşlar. bu tip araçlarla ilgili bugune kadar izlediğim bütün videolar pistte geçiyordu çünkü
-
Alıntı:
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Araç Üretim İzni Alındı diye biliyorum ;) Sen şimdiden başla hazırlıklara :eek:
Fiyatıda duyayım. Ondan sonrası kolay.
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
orginalinde yaani bidiğim kadarıyla ingilteredir heralde, trafiğe çıkma izini varmı bu aracın? arkadaşlar. bu tip araçlarla ilgili bugune kadar izlediğim bütün videolar pistte geçiyordu çünkü
Evet trafiğe çıkış izni var.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Fiyatıda duyayım. Ondan sonrası kolay.
Prototip aşamasında dediğim gibi acele etmemek lazım tamamlanıp testleri yapıldıktan sonra mutlaka haberdar ederim sizleride ;)
Ama proje cok hızlı ilerleyemiyor maddi güçlükler sebebiyle biraz sabra ihtiyaç var bu konuda ;)