arkadaşlar benim iphone yurtdışından gelme ve burda güncellenince cihaz şebeke bulamaz oldu bu konuda bilgisi olan varmı aramızda.
Printable View
arkadaşlar benim iphone yurtdışından gelme ve burda güncellenince cihaz şebeke bulamaz oldu bu konuda bilgisi olan varmı aramızda.
kilitlendimi yani açtırmak lazım diye biliyorum
pasaporta işlettinmi...
pasaporta işlettiysen hala sorun yaşıyorsan 80 tl gibi bir miktara yazılım atıyorlar
jailbreak yapmadın işallah :(
telefon tamir işiyle uğraşan yerlerden bazıları atıyor ankara olsa hallederizde istanbulda bir fikrim yok ama şu konuda bahsedilen kişi belki halledebilir
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/31300-suya_dusen_cep_telefonu.html
yeni konu acmamak icin bende burdan sorucam musadenle emre,
bendede lg shine gibi bi telefon var burda at&t hatli ve baska simcard'la calismiyor,turkiyeye dondugumde kirdirma ihtimalim varmi?yoksa bu kirdirma olayi sadece iphone icinmi gecerli?simdiden tesekkurler
imei sini kontrol ettinmi daha once orjinalmiydi?Güncelleme yapınca komple baştan atıyor ve orjin olmayan imeini silmiş olabilir ondan cihaz şebeke bulamıyor olabilir.
Yada itunes dan active ettin mi?TurboSim varmı cihazda bi ton soru olabilir
ingilizanahtari.com sana yardımcı olur ordan bak
Hocam cvp vermedin ama ben anlatayım ufaktan. Vodafone ve yurtdışından gelen telefonlara jailbrek yaparsan ipod touch'ın olur :) Eğer yapmadıysan ve şebeke gelmediyse modem sürücüsünü yüklemelisin. Vereceğin cevaba göre onuda anlatayım :)
az önce cihazın menüsü vardı artık oda yok i tunese bağlan diyor evet ipod touch'm oldu artık:D:D:D ben servise gitmeden burda çöziyim dedim ama buldum biyerler 90-140 TL sı arası yapılabiliyormuş. ama kendi servisi yapamadığını söyledi.
blackberry storm için bilgisi olan varmı bu bozulunca on taktım şu an :D
Abi Storm için pek iyi konuşmuyorlar, genelde bir memnuniteysizlik var ama :)
o ücretleri vermene hiç gerek yok :) itunes'tan restore et önce. Bu arada 3G 2,2,1 mi vers. ?
insani ozellikle mesaj yazarken yavasligiyla kanser ediyor storm,2. telefon olarak alinabilir ama tek telefon olarak kullanicaksan bence uzak dur
shift + restore dosyayı tekrar at cihazın 3g ise eğer 2.2.1 ( 5H11 ) bu veriyonu at yoksa download adresi verim indir ama documents and settingisin içinde vardır yazılımın.