-
sEdEFLi BeYaZ MeqAnE CoUpE 01 BM 599
-
beyaz mevzusunu çakamadım ben???
-
-
Boyanın içindeki sedefleri tam olarak sayamadım biraz daha büyük koyarmısın fotoğrafları ;)
-
-
-
-
bence keşke jantları boyatmasaymışsın sarı ve beyaz uyumu daha şık olrmuş... ama zevk meselesi... KAzasız belasız... çok güzel olmuş
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
bence keşke jantları boyatmasaymışsın sarı ve beyaz uyumu daha şık olrmuş... ama zevk meselesi... KAzasız belasız... çok güzel olmuş
ilk etapta bende ole dusundum ama bekledıgım gıbı olmadı sedeflı renkte ondan sonra boyattım yıne hosuma gıtmedı yeni jant aldım :))
-
jantlardan arka spoilerdan ledli stoplardan ve angel farlardan kurtulman lazım
fotoları keşke daha küçük koysaydın
-
araç çok güzel olmuş ancak jant seçimi sanki biraz arabayı basit göstermiş hangi aracın sedefli beyazı bu acaba kazasız belasız günlere bu arada
-
Fotolar tam 42" lcd formatında :) Son hali hoş olmuş ama daha güzel bir jant tercih edilebilir.
2.sayfaya geçsinde rahata kavuşalım :)
-
yaw bu megane'ların önünde eksik bişi war sanki. bi türlü alışamadım bunlara yaa :S
işin içinde emek warsa bize saygı duymak kalır.
-
Alıntı:
type_R Nickli Üyeden Alıntı
Hoca fotoğrafların boyutu aşırı büyük değilmi ? fotoğraflar açılana kadar pc acayip kasıldı..:) keşke biraz küçültüp öyle paylaşsaydın.:-S
bilemedim bu şekilde olacagını kucultup tekrardan guncellıcem konuyu arkadaslar
-
ben lacivert görüyorum :beuj:
-
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
byez resımler nerde=_?
abi biz beyazı lacivert görüyoruz sanırım :D
-
eklenecektır resımler biraz sabır arkadaşlar eklemeye çalişir bırazdan tum resımlerı
-
renk güzel olmuş maşallah kazasız belasız