Bu akşam güzel denemeler yaptık :)
Gelen arkadaşlara teşekkürler videolar için Kadir kankama ayrıca teşekkür ederim :)
http://videos.streetfire.net/video/B...Hgt_730770.htm
Printable View
Bu akşam güzel denemeler yaptık :)
Gelen arkadaşlara teşekkürler videolar için Kadir kankama ayrıca teşekkür ederim :)
http://videos.streetfire.net/video/B...Hgt_730770.htm
videoda bi sorun mu var
iyide bu videoda deneme falan yokki :S
video az sonra geliyo yanlış yüklemişiz :)
Video eklendi birazdan açılır
Antrenör gibisin Kadir abi. :)
hay maşaallah yaaa
vti forumunda yine :D
diger araclarada maşallah
güzel denemeler olmuş
araçlara maşallah gelen arkadaşların ayağına sağlık hepsi,ne teşekküler kankamada ayrıca teşekkür ederim çok yardımı oldu ben arabayı kullanırken o korna çalıyordu
Güzel ve net denemeler olmuş Net denemeleri seviyorum. Bu arada Tjet beni çok şaşırttı. Nedir Tjetin specleri?
Güzel denemeler , Görkem roll gecelerine geri döndü :D
Çok zevkli bi deneme olmuş :)
vti-hgt tahmin ettiğim gibi ama bravo şaşırttı beni maşallah :)
HGT beklendiği gibi varlık gösterememiş.. Tebrikler Şeref :)
Güzel denemelerdi Muhabbette cok guzeldi :)
Bravo söylendigi gibi erken basmadı 3. viteste bastı cunku 2. viteste bastıgında devir 5500 civarı oldugundan artık güc uretmiyor ve cok dezavantajlı bir devirde oluyor araba.. Son video dışında bütün vti denemelerinde 2. vitesten bastı.. Videoları hazırlıyorum birazdan eklerim..
Güzel deneme olmuş... Şeref başkan tebrikler...
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.bravo tjet çok ii gidiyo
Güzel ve keyifli bir akşamdı arkadaşlar :) bravo ne açıdan şaşırttı sizi gidiyormu gitmiyormu:)
en son ynei yazılım güncellemesi yaptık artık daha iyi gidiyor. Turbom çok küçük 2200-5500 arasında varlık gösteriyor dahada gitmiyor daha sonrası atmosferikden hiç bir fakrı yokmuş gibi boost veriyor:(
Kaptırıyom kendimi,baktım korna çalan yok ben çaldım :hahaha:
Eyvallah kankam herzaman arkandayım:hahaha:
Bravo bu denemede daha iyiydi tabi vti da biraz daha iyi olduğundan böyle bir görüntü oldu :D Bir ara gps i açtım enkaya giden tepede rakım 1280mt idi :D Zevkli denemeler oldu yerde don yoktu kazasız belasız eve geldik :)