Denk gelen gören oldu mu, sizin oralara daha başlamamışsa aracınızı mutlaka kapalıya alın.
Printable View
Denk gelen gören oldu mu, sizin oralara daha başlamamışsa aracınızı mutlaka kapalıya alın.
evet beyler ciddi kötü yağdıııı DİKKAT DİYORUM!!!!!!!!!!!!!!11
konutkentte fena yağmış kimle konuşsam aynı şeyi söylüyor...kaputlar tavanlar göçmüş...
Baya kötüydü , bukadarı hıc gormemıstım dha onceden ...
Düşenlerden küçük bir örnek. Bomba patlamış gibi sesler yankılandı bi anda heryerde. Limit hız falan hak getire inanılmaz hızla düştü buraya. (Keçiören)
http://i49.tinypic.com/2vlnqz8.jpg
bildiğin buz düşmüş maşallah o ne öyle :eek:
Dışarıda arabası olanlara epey zarar vermiştir.İstanbul'da da sabahtan beri yağmur var.Esiyor da..
apartmanın catısının bir bölümü cam , hepsi asagiya indi
Gop tarafı şimdilik düzgün ama fena gelicek gibi duruyo
geçmiş olsun beyler
adamın kafasını bile yarar o yaw
uyuyordum çatara çutara ses geliyordu demek buymuş
Apartmanın çatısındaki camlar kırıldı bizim. Pertçilere gün doğdu sanırım.
Şu an iş yerindeyim. Az önce otoparka çıktım baktım Hyundai Coupe arka cam patlamış, tavan ve bagaj göçük, 206 ve Fiesta kaput göçük, Megane II arka cam patlamış vb. Ciddi hasar var buradaki araçlarda, Volvo S40, yeni Focus, yeni Corsa falan var onlara bir şey olmamış. Benim araba evin arkasında dışarıdaydı inşallah bişey olmamıştır.
başımıza taş yağacak dedikleri böyle birşey olsa gerek:(
100.Yıl 'a yıldırım düstü sanırsam.. Önce cok fazla aydınlık oldu, sonra cok büyük bi ses koptu.. Altunbilekler civarından da dumanlar cıkıyodu, etrafa baktıgımda..
bizim buraya yağdı ceviz büyüklüğünde, araba sağlam Allah korumuş
Yakınmışız, benim evim de Antubileklere 500m kadar mesafede. Şimdi eve geldim evdeki dört arabaya baktım. Audi'de, kardeşimin Corsa'sında, bende emanet duran 78 Reno'da bişey yok. Babamın S60'ın tavanda hafif göçük var ama o da yolda yakalanmış, dolu yağarken evde değilmiş.