-
Accent Era vs. 3.18is
-
BMW BMW olalı böyle zulüm görmedi,böyle ağıt yakmadı beaa:D
her iki aracada maşallah.
-
Era gider ya :) Bizde 1.4ü var gidişi gayet iyi . 110 + chiplisini düşünemiyorum :)
-
maşallah araçlara , era ya chip çok yaradı :D
-
polisin önünden geçerken ters tarafa bakan polis neden bize bakmıyor diyemidir artık çözemedim ama egzoz sesiyle dikkatini üzerimize cekmeyi başaran mustafa kardeşimi tekrar tebrik ederim :D
-
tunç bi çipte sen patlat artıkkk.adanadaki en iyi yürüyen 318 sneinki şu an. yakışanı yap artık.maşallahı var 318'in. 1-2-3 alayına isyan 17lerle yan gidiyo
-
Maşallah Chipli Era vs A3 merak ettim şimdi. Şaka bir yana araçalara da sürücülerine de maşallah. Bu hafta bizim sıramızdı gelmek için, en yakın zamanda telafi ederiz inşallah. :)
-
Maaşallah araçlara..:)
Era az geçmiş bence dahada gider o araba :D
-
era başka 318islere 2 direk fark atıyo :D videodaki 318de biraz fazla gidiyo yani ;)
-
oha o nasıl bır duman :D boyle arabam olsun ıstemem valla :D kac bg era chıple nıe cok duman atıokı :S
-
2 aracada maşallah era şaka makinası olmuş :D
-
era beni çok şaşırttı valla :D
family car olarak gördügüm era dan tırstım valla :D
araçlara maşallah
-
kara tren Era :)
araçlara maşallah.
-
Era gitmesine gidiyorda,peki ya sonrası :D
-
Eralarla ceratolarda aynı motor vardı sanırım demi? Gidişi güzeldir onların ya chipli,kat iptal,filtreli burda bir abimizde var gerçekten iyi gidiyor yani.
-
gece renkli gecmiş:D tunc un sınavıda guzel gecmiştir kesin:) yag gibi kaymıs bmw soforden olsa gerek:D:D
-
bu kadar duman var nasıl biniyorsunuz böyle arabalara anlamıyorumki :D NAsıl dayanıyorsunuz :D
-
era tam kara tren olmuş maşallah iyi gitmiş
kimin yazılımı var erada
-
ben erayla otobanda 2.0tdi jetta geçtim :) 220km 220km yarıştık.sonuç era böldü cip filanda yoktu :) bazı arkadaslara diyoruz 1.6ies leri civicleri böler era diye kimse inanmıyor görmüş oldular :D sonuca şaşırmadım...