318gitmesi gerekenden çok daha fazla gidiyor, çünkü chipli erayı stock 320 de 200den sonra geçebiliyor, ben 170de geçiyodum stockken, oda haram beygir farkı
Printable View
eralar güzel yürüyor ya örnekleri çok 320 geçiyordu bizim buralardaki :)
110HP 235Nm, chipten sonra ne oluyor? merak ettim açıkçası :) Yakıt tüketiminde farkedilir değişiklik oluyor mu?
Babamda GETZ 3cyl CRDi var o bile keyifli gidiyor, chipli 4cyl VGT motorun bu kadar etkili olması şaşırtmadı...
güzel yürümüşler gerçekten.bende eranın ii olduğunu biliyorum ama bu kadar diğildi. ii ayarlanmış herşey demekki. 200 üstünde bmw çok daha etkili olduğunu biliyordum is ye özel bi durum bu.Bmw eksoz olayını yapmış çok beğendim ben dünde söylemiştim yine.
gercekten masallah araclara era aslında bekleneni vermiş 145 hiçe sayılcak bir rakam degil helal beygir 318 de massalah tay gbi :)
Bi yay bi egzoz ile daha mı güzel olur sanki:D
era saka makinası olmus ya maşallah :D
mert seni deler era ugraşma...
mür:onursoytam :D o bulur sana era dizel...
hehehe kamer era gercekten cok iyi gidiyor cok keyifli aksamdı misafirperverliginiz icin cok tesekkurler
ya zorla Era aldıracaksınız insana :D :D
saolun arkadaşlar:) dizelde olsa rahat durmuyoruz ıste ıllede bısı yapacaz:D
chıpsız cok gıtmıor gıbı gelıoduda yaptıktan sonra cok fark ettı yaw.yapmayanlara kesınlıkle tavsıye ederim
yakıtı neredeyse hıc etkılemedı.o konuda rahat olun.hatta sakın kullanımda azaldı bıle.
duman olayı bıraz kotu ama alısıyor ınsan:D ısın ıcıne yazılım gırdımı katlanıcaz artık napalım:) orj dede 5.viteste yuke bındımı atıyordu.hp sı yuksek dıe sanırsam :)
3.18inde maşallahı var gercekten cok guzel gıdıyor.
herkesın ayagına sağlık:)
saol kardeşim her zaman beklerız:) senın corsaylada deneyelım yaw cok merak ettım:)
Kara duman seviyoruz dimi kamer :D
Aslında 318de bazı devırler arası kesiklik oluyordu. benzın pompasından kaynaklanan bır sorun varmıs sanırım ama yınede gayet iyi gidiyordu.Pompaya bır care bulursa baya bır sure kafa kafaya gıder dıye dusunuyorum o zaman cok daha zevklı olur:D
bu arada dönüş esnasında polisin arkasını dönük ve bize bakmadığını gördüm,uykulu ve etrafı gözetlemediğini de fark edince biraz canlandırmak ıstedım sanırım basarılıda oldum :D
maşallah kamerin era'sına bugün gördüm aracı mersinde bir tanede golf 1,9tdi'yı geçiyordu:)
Ocean kardeş senın arabanda tam olarak ne var bılmıyorum ama cai ve kom. egz. lu bır civic'i sanırım geçer dıye dusunuyorum ERA nın :D
Benim arabada ciğer var usta :D
Egzoz falan yok cai+ 17 jant var ;)
Geçen 0 dan 160 a kadar kalktım dızel stock erayla(pılotajı kotu degıldı eranın)
era 1. vıteste yarım boy ondeydı, 2 ye attım yan yanayız ve ben uzamaya basladım hızım 160 dayken 3 boy fark vardı(sedan cıvıc boyu:))
Haa bu olay eskı lastıklerımle oldu sımdı o kadar para verdım s...ksen sıfırdan kalkmam, roll ıyıdır :D