Biri bana ankarada chipli era bulsun yaa :D iyi gidenlerden
Printable View
Biri bana ankarada chipli era bulsun yaa :D iyi gidenlerden
Bizde erada var ayrıca 1.5 110 luklardan chip yok fakat ben böyle giden bir era görmedim klima açık 4 kişiyiz diğer eralar bile dayanmıyo yanında :D araç 165.000 de 2006 model
Era güzel gitmiş maşallah 2 aracada ;)
eranın maşallahı var az yakar çok kaçar:))) is de cigerli maşallah... benide arabamdan iyice soğuttunuz :)
bu arada misafirperverliğiniz için teşekkürler;)
Araç çok güzel gidiyor maşallah, bu arada chipi kim yaptı :soru:
maşallah her iki aracımızada...
era kimin yaw? diesel power :D
:D:D:D ben zamanında demiştim eralar iyi yürüyor diye, yok volvo yürümüyo senin araban cacık dediniz:D, aha alın işte bmw demi cacık, onunda mı motoru ölü , o da mı yürümüyor
aracım profilde yazıyor
CHIPTEN ONCE , CHIPLI ERAYLA ROLL DENEMEM
http://www.youtube.com/watch?v=2-rG-FMf9KA
CHIPTEN SONRA, CHIPLI ERAYLA ROLL DENEMEM
http://www.youtube.com/watch?v=I_RfezXZ1u8
araçların ikisinede maaşallah çok zevkli denemeler olmuş,,,era tam şaka makinası :) .........
2 aracada maşallah, sonuç bencede gayet normal :)
Öncelikle araçlara maaşallah. Dün saklıbahçeden geçtim arabayla yanımda ablam falan vardı uğrayamadım yanınıza son anda farkettim. Erhanın JDM'sini gördüm :D Aranızda olmak isterdim bu kadar yakınken ama kısmet değilmiş :)
Maaşallah era çok güzel olmuş bmwde yüksek süratlerde çok feci geliyor kesilmeden..
Kara tren gecikir belki hiç gelmez:D Era tahmini kaç bg?
soru 1 era yaklasık kac hp sadece yazılımmı var
soru 2 318 erayı kacta yakalıyor geciyor
soru 3 eranın son hızı
bunların cevaplarını bekliyorum arkadaslar :D:D
1. soruya ve 3.soruya cevap verebilirim burda bende, tabi araç sahibi ark.ın yorumu daha net olacaktır
cevap 1, era duman spec, yani yazılım en üst ayarda 145-150hp lere kadar geliyor, bizim hesaplamalarımıza ve denemelerimize göre
cevap 3 220kmh da 5.viteste devri bitiyor bu aracın(bu araç dediysem başka bir chipli era), yazılımdan sonra denedik
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. araç KMR2-GT nickli arkadaşımıza ait.. yazılımı egeturbo nickli arkadaşımız arda yaptı ;) sürücü benim :D
1- sadece yazılım var yaklaşık olarak 145 hp gibi tahmin ediyoruz ;)
2- 318 200 gibi yaklaşıyor ve 200 üstü hızlarda geçiyor..
3- Son videoda bmwnin rüzgar tüneline girdigimde ibre sonu olan 220nin biraz altına indirdim :)
ha bu arada.. 318is headers sız vtec'e de aynısını yapıyor :) kötü falan sanmayın yani mükemmel gidiyor ;)