Arkada$lar kullananlar daha iyi bilirler..
Turkcell,vadofone,avea sizce hangisini almalıyım ?
Printable View
Arkada$lar kullananlar daha iyi bilirler..
Turkcell,vadofone,avea sizce hangisini almalıyım ?
uzun zamandan beri tel hattı olarak avea kullanıyorum, çünkü turkcellden kazıklanmak istemiyyorum az paraya çok konuşuyorum fakat 2 hafta önce vın aldım onu bilerek turkcell den aldım çünkü turkcell in altyapısı bana göre çok iyi avea ve vodafone heryerde çekmiyor, hız konusuna gelince bence tatminkar fakat bulunduğun bölgeye göre farklılık gösterebiliyor şöyle bi deneme yap en kolayı bu kullanıcağın ortamlarda 3g konuşma yapabililyorsan mesele yoktur. Ücretlendirme ise ilk 3 ay vergiler dahil 22.5 9 ay 50 tl 1 yıl taahütlü sözleşme yaptım aylık 4 gb
evde turkcell vınn ı kullanıyoruz . normalde her ay 75tl ödüyoruz ana her ay kotayı aşıyoruz nasıl oluyor anlamıyorum :) ben akşamdan akşama 1belki de 2 saat nette oluyorum onda da bir kaç video face ,msn .. geçen ay 175tl fatura geldi :)
evvelki hafta tcell vınn aldım memnunum şu anlık ama diğer firmaların ürünlerini denemedim
turkcell kesinlikle alma tamamen para tuzağı, ben davalık oldum ayrıca.
beni dinlersen hıc bulusma :) he ama yazlıga gıdıosan her hafta guzel oluyor fakat normal gundelık kullanmak ıcın bulasma :) bana bı kere 170 tl geldı 190 ve uzerınde fatura ya dahıl olmuyomus zaten :))
birsürü Vınn kullanan arkadaşım var.. Avea kullananlarınki devamlı kopma ve hız düşüklüğünden çok şikayetçiler.. turkcellde eğer güzel bi yerdeyseniz hızı gerçekten çok çok iyiymiş.. ara ara sorun oluyormuş ama Avea kadar değil sanırım :)
bende kopma hiç yok desem yeridir
genel olarak özetliyecek olursam anlaştığımdan fazla faturalar geliyordu ve limit aşıyordum nedense kullansamda kullanmasamda bi tutarsızlık vardı alırken download limiti 4 gbmı diye teyit etmiştim eğitimli çalışanları sağolsun sonradan download artı uploadın 4gb olduğunu öğrendim, sikayetvar'a yazdım faturalarıda ödemedim kullanamdım bi bedel oldu için sonra aradılar yeniden kontrat yenileyelim falan iyi dedim uğraşmıyayım 2 yada 3 ay ödemeyince fes oluyo kontrat bu arada öderken bodrum bosisteki elemanları sağ olsun kullanırken vın kesildi aradım neden diye ödemem gerekenden fazla para ödemiş olduğum için kontratım fes olmuş (şaka değil gerçek) kendi elemanlarının bu miktarı talep edip ödettiğini kabul edip beni konrattan caymış olarak kontarıtımı fes edip cayma bedelini talep ediyolar...
her ayın 10 unda düzenli olarak kavga ederim internet + telefon faturası yüzünden turkcell çok bilgili çalışanlarıyla
avea da çekme sorunu olmasa (bayramda seyranda görüşme yapamıyoruz ya:D) 1 sn durmam
turkcell yolda su dağıtsa almıcan arkadaş 1 ay sonra fatura yollarlar borçlusunuz diye
İlk çıktığından beri Türkcell WINN kullanıyorum çok hızlı ve kesinlikle kopma yapmıyor ama genel şikayet kota aşma olayı, alacaksanız 4 gb'lık alın bence
kotanız şu yüzden aşılıyor normalde bir site ilk yüklemede norma bir adsl bağlantısıyla 5mb ise türkcell de 30mb civarı işte bu yüzden çok geliyor tam bir para tuzağı vınn tavsiye etmiyorum mahkemeye verdim kazandım iki ay dayanabildim tüketici mahkemesine verdim de davayı kazandım anca cayma bedeli almadılar.
turkcell kadar pahalı kazık ama bir o kadarda heryerde çeken net ses giden 1 firma görmedim bu 3lü arasından :) karar senin :)
4 gb da yetmıo du bana şahsen kı vıdeo fılan da ızlemıorum webcam acmıodum :)
aynen bole turkcell alin caniniz yansin ...
anlatmiyorlar sonra iteliyorlar faturada gozleriniz buyuyo ...
msn bile kullanmayi bilmeyen arkadasim esine aldi kizcagiz da ayni esi gibi internetten anlamaz bisey indirmez ole haftada 2 bilemedin 3 kez pc yi acip haber okuyup tum ay boyunca sadece 4 kez dizi izlemis online olarak indirmeden tamami bu ....
fatura 200 kusur ...
hatta forumda konu vardi bunla alakali bulabilirsem linki koyiyim
buyrunuz eski konu :
http://www.techturkey.com/forum/show...=turkcell+vinn
bunları iki hafta önce yazsaaydınız sevinrdim haha:D
tcell vınn user:D
eski konunun tarihi baya var yaw :(
gecmis olsun allah sabir versin :D