binlerce dolar sayıp aldığımız brian crower krankların Türkiye`de yapıldığı yönünde ciddi bir yerden haber geldi .. Varmı bilen duyan ?
Printable View
binlerce dolar sayıp aldığımız brian crower krankların Türkiye`de yapıldığı yönünde ciddi bir yerden haber geldi .. Varmı bilen duyan ?
daha önce başka bir konu açılmıştı konyada üretilen gömleklerle ilgili galiba
ordada geçmişti türkiyede üretildiği
http://www.techturkey.com/forum/show...er#post1573256
Bilinen bişey fuatım. BC nin americade sadece logistic center'ı var desem. Fason yaptırıp satıyor.
crowerın egzantrıklerının trde yapıldıgını zaten bılıyoruz. bı kac markanında uretımlerının burda yapıldıgını bılmekteyız. malzemelerın sadece ısıl ıslem kısımlarının amerıkada yapıldıgınıda bılıyoruz. kısacası ısın hard kısmı burada son noktasının koyulmasını usada yapıyolar. ayrıca trdekı makıne sanayı uretım gucu ve becerısı dunyada sayılı ulkede vardır yada yoktur. uretımde en alasını yapabılen bı ulkeyız...
STP Supsan nerelere hangi markalara üretim yapıyordu bi yaz.
SUPSAN ın uretım yapmadıgı marka yokkı kanka :) bu fırmanın ınsan kaynakları yonetıcılıgınden emeklı olan bı babanın oglu olmaktanda gurur duyuyorum :)
alıntı
Supsan, bir Borusan Holding kuruluşu olup, 3 Eylül 1970 tarihinden itibaren Eaton SRL lisansı ile üretim yapmaktadır. Her türlü içten yanmalı motorlar için motor supabı, supap gaydı ve tırnak imal etmekte, satmakta ve bayileri kanalı ile dağıtmaktadır. Bayileri kanalı ile dağıttığı diğer motor parçaları ise baga, takım conta, eksantrik mili, supap fincanı ve motor yatağıdır. Kalite yönetimi sistemimizin ISO / TS 16949 gereksinimlerine uygunluğu, uluslararası bir denetleme kuruluşu olan TÜV CERT tarafından onaylanmıştır.
Supsan, kendi alanında Türkiye'nin en büyük üreticisidir. Ford Otosan, Oyak Renault, Tofaş, Türk Traktör, Iveco, Uzel, Anadolu Isuzu, Başak Traktör, Pancar Motor, BMC, Karsan, Otokar, Daf Tırsan, Yavuz Mühendislik, Temsa, Tümosan firmalarının supap ihtiyacı, Supsan tarafından karşılanmaktadır.
Yurtdışı müşterilerimiz ise Ferrari, Mercedes Benz, Volkswagen, Fiat, JCB, Ford, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Dacia, Nissan, Peugoet, Volvo Penta, Isotta Fraschini, VM Motori, Detroit Diesel, GM, Chrysler, John Deere firmalarıdır.
www.supsan.com.tr
Ben şu memleketin üstündeki ticari oyunları amborgoları yokedip vergi yükünü makül düzeye çektiklerinde dünya yerinden oynar inancını taşıyan bir insanım.
Hayretle okudumm .. vay be ..
K Serisi stroker krank için B.Crower TR den sevkiyatı beklioyrum gibi bişey söyledi .. ordan açtım bu konuyu..
fabrikalar nerede acaba ? üretim nerede :)
Linkini verdiğim konuda sivas yazıyordu..
Ben inanıyorumki konya işi gömleklerde biraz uzmalaşılsa Darton ayarında bile üretim yapılabilir.
Evet Sivas olması lazım .. bende öyle duydum .. link de de öyle yazıyor.
Mesela BPW | Bergische Achsen KG fren sistemleri körükleri vs.vs. tr den gitmekte. Aslında otomotiv yan sanayi olarak ciddi üretim yapıyor memleketimiz.
Parekende sunumu yok veya çok az haklı olarak koca fabrika 3 4 takım gömlek egzantrik için makina açmaz.
neden hala bu kadar pahalıyız o zaman ? onu merak ediyorum bende hala..
fabrikadan elemanlarla anlaşıcak el attında 1 takım götürücen :)