-
F458 Italia & E93 M3 Boya Parlatma-Cilalama
-
-
hasss parlakliga gel :( otur agla
-
cok fena vardı boyle bı konu daha kırmızı bı ferroydu yıne sanırım ama o daha manyaktı motor ıcı felan sıfır araba gıbı yapmıstı...
-
herşeye değmiş arkadaşlar helal adamlara 2 araç da muhteşem olmuş
-
BMW nin yaptığı olaya yarın başlıyorm inş :)
önce 2000le bi zımpara üstüne komple pasta cila v.b.
Türkiyede olmasan ferrarinin yaptığını yaparım ama türkiyede o kadar yaptığına yazık olur..
-
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
BMW nin yaptığı olaya yarın başlıyorm inş :)
önce 2000le bi zımpara üstüne komple pasta cila v.b.
Türkiyede olmasan ferrarinin yaptığını yaparım ama türkiyede o kadar yaptığına yazık olur..
Hocam uygulamaları paylaşırsan güzel olur.:icon_tup:
Kolay gelsin şimdiden.
-
458im olsa yalayarak o hale sokarım zaten :D:D
-
güzel bir uygulama .........
-
boyada ki portakallığı hiç sevmiyorumda türkiyede kime cesaret edip vericen ki böyle arabanı komple zımpara pasta için
-
Zaten kimse de uğraşmıyor :) o yüzden ben kendim zımpara yapıcam, daha önce denedim, boyacıma gösterdim tamam böyle olur dedi :D
Sonrada pasta cilaya vericem.. üstüne de ne yapsam onu düşünüyorum...
NXT mi iyi olur acaba ? :S
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
boyada ki portakallığı hiç sevmiyorumda türkiyede kime cesaret edip vericen ki böyle arabanı komple zımpara pasta için
-
Bu zımpara işi aslında lokal boyanan ufak tefek kısımalrda güzel oluyor ama güzel işçilik lazım işte:)
Komple zımpara+pasta cila sonrası nxt güzel olur , ayna gibi yapar zaten
-
Arakdaş bn nxt'yi anca aldım adamlara bak..
-
ayna olmuş bildiğin sürmeye kıyamazsın koy salona otur izle :D
-
hasta işi olmuş bu yuh artık bunu yapanların akıl sağlığından şüphe ederim
-
ohaa lafı bu parlaklıktan sonra söylendi herhalde ferro çok geçerli olmuş...
-
Mükemmelll tek kelimeyle :) Arabalara kesinlikle yapılması ve uygulanması gereken bişeyy ...
-
Italia alıp komple zımpara yaptıracak cücük yok bende walla :) Portakal mandalina walla umrumda değil binerim yalnız portakal olayı cok geldi bana benım mercedeste bile öle yok walla şaşırdım
-
Ben şu ana kadr gördüğüm bütün fabrika çıkış arabalarda portakal olayını gördüm :) muhtemelen senin araba beyaz olduğu için belli olmuyordur.. siyahta çok belli oluyo...
diğer renklerde farkedilmiyo bile
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Italia alıp komple zımpara yaptıracak cücük yok bende walla :) Portakal mandalina walla umrumda değil binerim yalnız portakal olayı cok geldi bana benım mercedeste bile öle yok walla şaşırdım