-
Turkish Touch Focus | Sedat Mert
-
Maşallah :) Tam tadında ;)
-
Güzel olmuş, jantlar için farklı bir model denersen bence daha da güzel olur
-
Masallah kardesim, Allah nazarlardan saklasın ;)
Sedat ellerine saglık cekimler de cok güzel :)
-
Maşallah, güzel duruyor fakat ön lipin çizgisi biraz aracın genel çizgisini bozuyor sanki profilden bakınca :) Geri herşeyi nokta atışı , kazasız belasız , ellerine sağlık Sedat.
-
tum ıyı yorumlarınız ıcın tesekkurler sedat kardesım burdan bırkez daha tesekkur ederım cok eglencelı bırgun gecırdık :)
jant konusunda artık bırsy bulamıyorum su ankı jantlar bu araca takılmıs 27. takım jant cunku artık takıcak jant kalmadı gıbı bırsey :)
-
Maşallah focusa çok iyi:)
Fotolarda çok hoşuma gitti eline sağlık.
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
tum ıyı yorumlarınız ıcın tesekkurler sedat kardesım burdan bırkez daha tesekkur ederım cok eglencelı bırgun gecırdık :)
jant konusunda artık bırsy bulamıyorum su ankı jantlar bu araca takılmıs 27. takım jant cunku artık takıcak jant kalmadı gıbı bırsey :)
27. takımmı naptin hocam sen :D
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
27. takımmı naptin hocam sen :D
valla arabanın motoruna bırsey yapılmıycaı ıcın bende jantta yuklendım :D
zaten janta harcadıgım parayı arabaya harcasaydım gt 30 u takmıstım coktan :)
-
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Jant bizim isimiz :D
aynen abi artık jantcıya gırınce dırek yok yeni bırsey gelmedı dıyorlar :D bugun sedatada gosterdım cekım yaparken bagajda saplamalar bıjonlar spacerlar var cesıt cesıt :D
-
Maşallah Focus , çekimler herşey çok güzel elinize sağlık :)
Ön lip profilden bi değişik duruyor ya , yukarıda levent de demiş gerçi :)
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
aynen abi artık jantcıya gırınce dırek yok yeni bırsey gelmedı dıyorlar :D bugun sedatada gosterdım cekım yaparken bagajda saplamalar bıjonlar spacerlar var cesıt cesıt :D
Sorma en son 100 tane falan bijon vardı bagajda, uzunlu kısalı cesit cesit :D
2 parti seklinde hibe ettim. Spacerları da sattım huzurluyum :)
-
Maşallah Çok güzel araç,görüyorum sürekli bornova civarlarında canlıda dahada fenaa..
-
Maşşallah maşallah. (Y)
cekımlerde gayet guzel elınıze saglık
-
maaşallah çok güzel olmuş kazasız belasız kullan...
-
allah nazarlardan saklasin kesinlikle +10 sade ve cekici.kazasiz belasiz kullanman dilegi ile
-
herşey yerinde olmuş maşallah abartılmadan yapılan modifiye her zaman en iyisidir...
-
masallah cok güzell . çekimlerde iyi olmus :)