-
Hyundai Veloster | 3 kapı anlayışınız değişecek!
-
Koreliler coştu valla :) ben çok begendim.
-
iç mekan hoş bi tek ön taraf biraz daha sivri hatlara sahip olsa hoş olurmuş bence gideri var
-
-
çok güzelmiş ama soldaki kapı nedir öle bahçe kapısı gibi :S
-
megane coupe havası var gibi :D ben beğenmedim
-
Çok farklı bi tasarım bi tarafında tek bi tarafında çift kapı. Genel anlamda güzel görünüyor.
-
Cok gereksiz olmus kapi olayi. Zamaninda silveradom vardi cift kapi, oda buna benzer bir tarafi terse acilan kapiydi hic sevmezdim
-
bence iyi bir düşünce.
çoğu genç ailesi istemediğinden dolayı coupe lardan uzak duruyor .
bu ise yarı coupe arkaya rahatlıkla binilebilir.
-
vahşi olmuş. Normalde Alman'dan şaşmam ama Kore'liler de artık Almanları yakalıyor.
-
logoları kapatıp önden gösterseler citroen (yeni c4) , arkadan gösterseler opel (astra) derim :)
-
Sol taraftan görüntüsü iş yapar. Coupe yapsalardı keşke toptan.
-
içten simetrisi farklı ama aracın..ben yapamam bununla...
-
benim hoşuma gitti egzostların görüntüsünü sevdim içide gayet başarılı hyundai kendini aşmaya başladı artık oldukça başarılı modeller çıkartıyor
-
dün 3 saat i30 dizel kullandıktan sonra dahada nefret ettim bu markadan ne yapsalar boş bedava verseler binmem hiçbir modeline
-
megane coupe nin sağda iki kapılı olanı. ben beyenmedim ne bu böle defolu mal gibi
-
kasayı beğenip beğenmemekten ziyade adamların sağ tarafa kapı koymaları bence büyük cinlik :)
tek kapı kullananlar bilir yaşlı bi teyze arabana binecek olur herkes üstüne gelir sat olum bu arabayı diye :)
ben kapı olayından dolayı 10 üzerinden 8 veriyorum
-
hyundai hakkaten aştı artık kendini ya. jant göbekleri hoşuma gitmedi sadece. birde direksiyon son kasa civic'in aynısı gibi
-
arka taraf megane coupe :D ilginç bir fikir olmuş ama ben beğenmedim şahsen