-
HIZ ve Dıkkat
Arkadaslar. sosyal msj vermek gıbı olucak ama bıraz bugun ılla gıtmem gerekıyo dıye cıktıgım bı yolculugun son 10kmsınde Kopege cartpım hızımda baya yuksektı allaha sukur hayattayım yolda kalmayı basardım bı sekılde ve sorunsuzca durdum ne yazıkkı bır gunah ısledık kopek öldü.
sızden rıcam ınsan basına gelmeden anlıyamıymus Tmm cok sevıoruz hız olsun yarısmak olsun. Gozunuzu seveyım dıkkat edın morallrm cok bozuk. allah kımseye gostermesın paylasmak ıstedım
-
Konuda ne yazılır pek kestiremedim fakat, en azından sizin sağ salim kurtulmanızın neye işaret olduğunu anlamanız bence bu üzücü olayın tesellisi. Sokak hayvanlarına insanlar tarafından yapılan eziyetleri gördükten sonra, ne kadar hızlı olsanızda, sizin ki biraz daha hafif kalıyor.
Umarım en yakın sürede atlatırsınız.
-
Gecmıs olsun jumbocum,gecen yaz bende 140la carptm orta serıtte vurup,sag serıde sonra sol serıde gectım devam ettım..allahtan bıtek on tamponun ortası ıcerı gocmustu..Arabaya cok bısey olduysa da uzulme.Köpeğe carpmak bana gore duvara carpmakla es deger cok kotu bı durum cıdden ya..Gecmıs olsun tekradan cok cok.
-
Jum işe yarar mı bilmiyorum ama dükkana al bitane köpek:) Varsa boş zamanın uğraşırsın mis:)
-
-
Geçmiş olsun.. Insanın başına gelmeden anlamaz ne kadar söylense de boş..
-
Geçmiş olsun jumbo olucak bunlar sana birşey olmamış en azından
-
-
geçmiş olsun jum benimde başıma gelmişti akhisar yolunda canını sıkma sana birşey olmamış buna şükür..
-
-
çok geçmiş olsun. bazen bazı şeyler malesef elimizde olmuyor :(
-
-
-
köpeğe çarpman bi yandan iyi olmuş ali hayvancağza yazık olmus ama kaçıp kendine büyük zararlar verebilirdin ki cok örneklerini okuduk duyduk hayvana çarpmamak için şarampole uçanları...
-
büyük geçmiş olsun kardeşim.
bende herkesin bağlandığı gece polisten kaçıyodum yaklaşık 220km hızla ilerlerken bianda önüme köpek fırladı.kuyruğunun tamponumu sıyırdığını hissettim Allahtan bişey olmadı...zaten onun korkusuylada yavaşlayıp yakalandım polise.fena korkmuştum köğeğe bişey olucak diye..
-
geçmiş olsun .Bende aynı tarz ama beterini yaşadım son pişmanlık bi s...ke yaramıyor bunu düşünerek sürmek lazım.
-
İlk çarpan sen değilsin malesef oto yollarda kedi köpek cesedi çok görüyorum ama benim anlmadığım arkadaş 140 la çarptım sadece ön tamponda biraz içeri girdi diyor daha önce başka bi forumda bi arkadaş 90 la bi köpeğe çarptım yazmıştı yanlış olmasın 7-9 bin tl civarı bi hasar var demişti...
-
gecmıs olsun jum
Basımız saolsun
hız felakettır herzaman soyleerım
-