Geçmiş olsun ali abi..
Printable View
Geçmiş olsun ali abi..
Geçmiş olsun valla. Ben kendim hiç çarpmadım ama bir kaç kere çarpan araçta bulundum. Geçen sene ama binek bir aile otomobili ile çıkan köpeğe çarpamamak için yaptığım manevra sonucu nerdeyse spin yada takla atıyordum Allah'tan birşey olmadan devam ettim.
kardeşim büyük geçmiş olsun, Allahtan size bişey olmamış.
Vallahi aracım 407,ablamla tatıl donusu ferıbota yestısmeye calısırken carptım.Bu arada kopegın buyuklugu kangalın bı ufagı,bıldıgın ırı yarı bısey..
On tamponun ortasındkı sıyah ızgara kırıldı,kaput kastı,ve far ayakları kırıldı.Toplam bana malıyetı 200TL oldu .Airbag'de acmadım,abs,esp'de calısmıyodu(sensorlerım arızalı,hatta hala arızalı:D) ustanın bana dedıgı,baska bı araba olsaydı ıcerıye kadar komple gırmıstın sanslıymıssın demek oldu.Zaten vurdugum gıbı on tarafın ıcerı dogru gırdıgını hıssettım..+Kopege tam ortadan vurdum ızgaranın oldugu bolumden yani,ne sagından arabanın ne solundan tam ortadan gobekten baam dıye..
bende aynı dertten muzdarıpım.bızım okul yolunda cok bası bos kedı kopek gezıyor.bugune kadar 3 kopek ve 1 kedıye carptım.daha dogrusu gelıp carptılar bana her seferınde ben yolun kenarına kactıkca onume atladılar.duramadan hepsıne carpmıs bulundum maalesef.vıcdan olarak sıkıntılı bır durum bılırım.tekrar gecmıs olsun arkadasım.
Ne kadar dikkat etsekte bazen olucak oluyor . Bende akşam vakti 10 km ile karanlık ara sokağa girdim çöp kutusunun yanında yemek yiyen kedilerden bir aniden yola atlıyarak lastiğin altına girdi baktığımda tekrar yürüyordu ama iyi değildi . Dikkat tabiyki önemli ama olunca oluyor .
kanka cok gecmıs olsun :( ama yasanması gerekıosa onune gecemezsın ...
Geçmiş olsun,fazla takmamak lazım vardır bi hayır.
Jum sana bir sey olmamıs ya... Araban bir sekilde tamir edilir; gecmis olsun cok...
geçmiş olsun..
geçmiş olsun yavrum
geçmiş olsun jumbo reiz ufak bi köpek alıp baksan belkı bı nebze yardımı olur sana piskolojik olarak
cok gecmis olsun...
Geçmiş olsun
bende 2 sene önce 206 ile büyük siyah bir köpeğe çarpmıştım 120 ile falan gidiyordum tem çatalca civarında
Resmen duvara çarpmış gibi olmuştum kemer sayesinde ben ve arkadaşım kurtulmuştuk 2-3 gün kaburgalarım çok ciddi ağrımıştı kemer nasıl sıktıysa artık
sol önden hasarım vardı çamurluk ve tampon gitti dışardan bişey yok gibiydi ama tüm alt takım değişmişti en çok para tutan şeyde aktif gergili kemerlerdi 2 side kazadan sonra değişti
totalde fazla bişey yok dediğimiz kazada 5 bin TL den fazla hasar vardı..
en çokta köpeğe acıdım başka bişeye değil resmen uyuyamadım vicdan azabından..
Çok geçmiş olsun. Bir büyüğümün sözü gldi aklıma, araç kullanırken insanın önünden, hayvanın arkasından geçeceksin demişti...
Geçmiş olsun
gecmis olsun, gecen sene tekirdag tarafında yazlıkta benımde basıma geldi..sokak hayvanlarını severim..arasıra kapımıza gelen beyaz bir kopegi beslerdim aynı hayvan bi haftasonu anayolda otobusun onunden fırladı, tam ortadan vurdum maalesef. plakam ucmustu hayvancağızda öldü tabi. bende de vicdan azabı.
ali geçmiş olsun, dün duydum bende can'dan. sana bişey olmamış gerisi önemli değil pronto.
cana gelmesin tekrar geçmiş olsun otoban dışında hız yapmak ger.ekten gereksiz.