geçmiş olsun kardeşim,
bende dün bi serefsiz yuzunden motordan düştüm cok şükür ufak sıyrıklarla kurtardım cok dikkat etmek lazım.
Printable View
geçmiş olsun kardeşim,
bende dün bi serefsiz yuzunden motordan düştüm cok şükür ufak sıyrıklarla kurtardım cok dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun abi
Gecmıs olsun.allah beterınden saklasın..
geçmiş olsun jumbolcum malesef öle insanın basına bişeyler gelınce anlıyo. mesjın için teşekkürler..
geçmiş olsun
geçmiş olsun jumbo
çok geçmiş olsun aynı olay benimde başıma geldi gece vakti akçakoca ereğli yolunda arabada çocuk kadın vardı ve herkez uyuyor ecel terleri döktüğümü hatırlıyorum.
Jumbo geçmiş olsun kardeşim..
Benim günlük kullandığım yolun %90'ı otoban olduğundan korktuğum en çok şey malesef bu hayvanlar yolda çok görüyorum malesef...
Çok bilgili bir veteriner arkadaşımla bunun muhabbeti geçmişti köpek eğer senin vurucağını hissederse kendini kasıyor buda bir nevi duvara çarpmış gibi bir etki gösteriyor ki bunu kendi gözlerimle bir tane tiponun pert oluşunu seyrederek gördüm.
Çok değil 4 gün önce bir golden evet yanlış duymadınız golden karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir tane corsa vurdu kamyonun önünden geçip arabanın önüne atladı arka sol ayağından vurdu ama hayvanada arabayada bir şey olmadı çok şükür ben yan yoldan seyrettim yapabilicek bir şey yok malesef ondan sonra bu kasılma işine hak verdim insan derisinden 10 kat daha sağlam derileri var kastıkları zaman kendilerini çarpma anında gerçekten duvar etkisi yaratabiliyorlar çok çok büyük geçmiş olsun tekrardan.
İnsan düşünmeden edemiyor acaba bariyerlerin altına geçemicekleri bir şekilde tel örülemez mi gerçekten çok büyük bir sorun çünkü...
geçmıs olsun jumbo:S
çok geçmiş olsun birkaç kere yüksek hızda köpeğe çarpma tehlikesi yaşamıştım ikisinde de santimlerle kurtarmıştım o korkuyu az çok bilirim. Manevra yapıp kontrolü kaybetmektense köpeğe vurma kararı en azından bizim hayatımızı kurtarabiliyor. Bir keresinde uçan kuşa vurmuştum otobanda daha doğrusu o bana vurmuştu :S
Normal seyir halinde önünüze aniden çıkan hayvana vurmak ne yazıkki akıllıca olacaktır. Ani manevra takla atmanıza sebep olabilir. Tabi yol ve çevre şartları da önemli.
Geçmiş olsun diliyorum. Dikkatli olmakta fayda var her zaman.
Geçmiş olsun abi :(
geçmiş olsun arkadasım,hepimizin dikkatli olması lazım
Geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş olsun. Bu sana ders ve tecrübe olur. Bence bir sadaka ver hayır yap yada ufak bir kan akıt. sana zarar gelmediğine dua edelim. Allah korusun anlık olay bunlar istem dışı refleks ile ani diraksiyon kırma ve ani fren çok daha kötü sonuçlanabilirdi. Tekrar geçmiş olsun diyorum can sıkmak yerine daha temkinli dikkatli ve biraz daha yavaş gidersin olur biter.
geçmiş olsun..
geçmiş olsun
geçmiş olsun jumbo, psikolojisi kötü oluyor başımıza gelmişti bizimde