Arkadaslar kararsız kaldım s2000 mı,evo 9mu?n:confused::confused:
Printable View
Arkadaslar kararsız kaldım s2000 mı,evo 9mu?n:confused::confused:
2 aracında kenddıne gore zevkı var tabıkı ben olsam evoyu tercıh ederım evoda s2000 de surmuslugum var evo bence daha zevklı bı makına hemde 4 kısı acısından rahatlık olur zevk ısı ben evo dıyorum :)
bence arasında daglar kadar fark var eyer para sıkıntısı yok ise evo 9 derım :):):)
Bence çok farklı katagoriler.
Ben olsam hertürlü s2000 alırdım.
Şuan almak için bitarafımı yırttığım gibi:D
bu konu tartışıldı ayrıca yanlış yere açmışsın
Benimde gönlüm evoda:)
bir ara benimde kafamda takılmıştı, evo9 dedim ama olmadı:)
Ben de Evo9 diyorum. Gerçi Evo9 alacak param olsa her türlü Subaru derdim. Neyse, karşılaştırma içinde karşılaştırma yapmayayım..:)
Bos beles konu acmaktan ne anliyorsunuz. yakinda kararsizim john deeremi new hollandmi diye konu acicam bende
Kategori farki var.bu yuzden evo :)
Bende evodan yana kullanıyorum oyumu hem piyasada daha az :) Hem sedan olması çok büyük avantaj bence :)
evo olsun çamurdan olsun
s2000 heryerde var bizım sitede ve sokakta 2 3 tane yatıyor fenerbahçe ve maltepe sahil yolunda her gun 8 10 adet her renk te görüyorum o motor rx 8 gibi 100 binde bitmiyor ama s2000 2011 olmadıktan sonra 2006 modelinin sağlamlarına en az 70 bin tl istiyorlar 2008 modeli 80.000 tlye satılıyor
2 el s2000 e o kadar para vereceğime alfa romeo guiletta 5 10 bin kmde 2.el 2011 1.7 cc 235 hp olanı 80 bin tlye full + full alırım 1.75L TBI Quadrifoglio Verde 0 km full donanım versiyonu 95bin tl