@
Balistique hocam öncelikle Geçmiş olsun.. sizin yaşadığınız sorunları ben şuan memnunum dediğiniz firma ile yaşadım..Bu saaten sonra bana 2CR yazılım yapıyor üste para veriyor dese gitmem.
Siz yaşadığınız olayı anlatmışsınız bende anlatayım
Aracım 1.6 tdi Seat leon CLH motor 2014 model.. Zamanında bu bahsi geçen firmaya gittim Stage 1 yazılım atıldı. bir süre kullandım tabi bi şeylern ters gittiğine dair bi şüphelerim olmaya başladı. ama çözemiyordum
bir gün anlık tüketim göstergesinde aracım 2 3 4 full gaz gidiyorum araba devir döndükçe normalde tüketim artması gerekiyor ama burada belli bi yerden sonra düişmeye başlıyor
normalde düşmemesi lazım diye düşündüm. aradım firmayı gel düzeltelim dediler. hazır gidicekken DP yapayım aracıma dedim.
Dp yaptım gittim dpf egr off yapıldı hesapta. bu arada araç 3-4 saat yattı yani kapı önünde firma sahibini bekledim.
Daha araba ısınmadan bi gaza oturmalar istoç içindeyiz daha yola çıkmadık.. motor soğuk
Herneyse yola çıktık sanki firma aracı gibi sürüş hareketleri virajlara saçma sapan girmeler vs..
ondan sonra benim arabamda kusur aramaya başladılar yok lastiklerin ötüyor ötmemesi lazım bu araba kazalı mı kapı aralık gibi saçma şeyler :)
Dönüş yolundayız ışıklarda kalkışta drag pistindeyiz gibi kalkmalar. bir şeyler ispatlamaya çalışıyor gibi çok iyi gidiyor araç gibi göstermeye çalışmalar.
herneyse finalde.. benim arabam debriyaj kaçırıyor turbo ötüyor oldu..
Ben dükkana giderken arkadaşmla gittim. ne turbo ötmesi duyduk nede debriyaj kaçırması gibi bi sorun.. tmm eyw dedik eve dönücez yola çıktık.
araba yolda arıza yaktı. 2 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. gittiğimde ise egr m bozuk olduğunu söyledi :)
biz ne işlem yapmıştık araca ? dpf egr off .. kapalı olan bir şey nasıl olurda oradan arıza verir ?
sonra efendim dp mi kim yapmış ne kadar kötü bir dp gibi söylemlerde bulundu.. bunu kendisine ilk geldiğim zaman kaputu bile açmadı hani deniyor ya
log almadan araçlara bakmıyoruz.. öyle bi şey olmadı benim aracımda bodozlama iş yapıldı .
Sonra arıza veren sorunu dosyasını başkasından alacağını ve benim tekrar ücret ödemem gerektiğini söyledi ama. ücret ALMADI.
dosya atıldı çıkıldı yola denendi arıza yok. bende dedim burada belli değil uzun yolda sorun çıkıyor
Bana verdiği cevap sende çok soru soruyorsun oldu..moralim bozuk bi şekilde eve döndüm tabi içim hiç rahat değil..
Orjinal yazılıma dönmek istedim. Aracımın orjinal dosyasını atması istedim kendisinden..
yok veremem gel orjinale çevireyim dedi. Yanınada gitmek istemiyordum tavırlarından dolayı.
Arabayı satma gibi planlarım oldu sonra vazgeçtim.. kendisinin atmış olduğu yazılımıda 1 ay içinde sildirdim başka firmaya geçerek..
Dediğim gibi 2CR firması bedava yazıyor üste para veriyor dese bu saaten sonra kapısının önünden geçmem.