Arkadaslar ! Bu telefon hakkindaki goruslerinizi almak istiyorum. Sizce galaxy2 den fazlasi nedir? Diger telefonlardan belirgin artisi varmidir? Kisacasi 2.250 tl edecek bir teknolojimi :)
Tum goruslerinizi bekliyorum
Printable View
Arkadaslar ! Bu telefon hakkindaki goruslerinizi almak istiyorum. Sizce galaxy2 den fazlasi nedir? Diger telefonlardan belirgin artisi varmidir? Kisacasi 2.250 tl edecek bir teknolojimi :)
Tum goruslerinizi bekliyorum
Boyut cok onemli degilse pil omru ekran boyutu ve herseye not dusmenizi saglayan kalemiyle rakibi yok
Suan dokubmatik ekranli bir cihaz almayi dusunucek olsam baska birsey almam
Ayrica abi acelen yoksa kampanya zamanlari 1950 tl ye flb geliyor
Extra ne ozelligi var bilmiyorum ama o tele deger bence o para,2 bin liraya tel aldim 3 hafta once hic pisman degilim,note'un benim telden ustun oldugunu biliyorum,bence hic dusunme abi begendiysen al derim.
Kardeslerim alicam her turlu:) ama icimede sinsin istiyorum. Bu arada kendime almiyorum not duseyim ben hala aveadan gelcek olan 4s i bekliorum :)
Bence tam bayan telefonu boyutundan dolayi. Yoksa erkek onu hicbir cebinde tasiyamaz
Onur hangi kampanya ? Hemen alayim
Ozellikle deri on kapagi yapisik olarak gelen arka kapagi cok hos bence :)
Abi yarin ogrenir detay verirm kampanya durumunu
Tablet telefon karışımı birşey , geçen inceledim çok hoşuma gitti.
arkadaşımda var kendisi telefon teknik servisi zaten çok memnun şuan ceketinin cebinde rahatlıkla taşıyor ama yazın nasıl olur bilmiyorum ..
http://mos.futurenet.com/techradar/c...e3-420-100.jpg
boyutunun büyük olması dışında bencede üst düzey bir telefon.
kanka işin son noktası o kadar diyim boyutlarından yana sıkıntın yoksa hiç düşünme
fiyat olarakta biraderler 1900-2000 lira gibi bir fiyata veriyor
5.3 inç kulağıma dayarken utanırım. :D Ama uygulama performansıyla göz dolduran bir cihaz 1.4 ghz çift çekirdek arm işlemci 1 gb ram sağ olsun. :) Bütçeli birisi olsam 2.telefonum olurdu kendisi boyutu sebebi ile.
Bayan kullanacak. Boyut sorunu yok. Birde cok islevli kullanilacak. Kisacasi tabletle tel isini bir arada gorebilsin die alinacak. Mesela ben iphonedan yaziorum suan mesaji ve kanser oluyorum resmen :)
yaklaşoık 1.5 aydır kullanıyorum, sgs2'nin üzerine aldım oldukça memnunum. Kalem özelliği not alırken çok işe yarıyor. tek kötü yanı ekran büyüklüğüne alıştıktan sonra diğer telefonlar çok ufak geliyor göze.
Doğubank'daki telefoncumdan kayıtlı 1500 liraya aldım.
Neee 1500tl mi :) haci abi bizde alabilirmiyiz o rakamlara ?
Valla rakam cok mantikli. Kendisinle gorusebilirsen, buradan pm yoluylada bana ulasirsan sevinirim
kulağa dayama sorununada bluetooth kulaklıkla çözdünüzmü bi sıkıntı kalmaz :D çok büyük ama güzel makina :) kulakda iyi durmuyor :D