306 gtı
çip filtre egzoz
vtı
filtre egzoz headers
yorumlar seviyeli olsun lütfen, denediğimiz vti eşimiz dostumuz.
Gfj 306 & tv vti - YouTube
Gfj 306 & tv vtii - YouTube
Gfj 306 & tv vtiii - YouTube
Printable View
306 gtı
çip filtre egzoz
vtı
filtre egzoz headers
yorumlar seviyeli olsun lütfen, denediğimiz vti eşimiz dostumuz.
Gfj 306 & tv vti - YouTube
Gfj 306 & tv vtii - YouTube
Gfj 306 & tv vtiii - YouTube
Maşallah araçlara, gti güzel yürümüş :) vti da sorun mu var ?
gti erken basmış
vti da sorun var
gti da extra bişeyler var
:) :) maşallah 306ya gayet net olmuş :)
gti erken basmadı
vti tahmin edemiyecepin kadar çok iyi, pilotaj kötü
gti da ne deniyorsa o var kimseye inandırmak zorunda değiliz
isteyen inanır isteyen inanmaz kafasına göre takılsın herkez bizim için problem yok;)
maşallah burak
vay vay unutmamış burak vıtes atmasını:) burak SR vtec le denıcekmıssın bızde ızlıyelım:)
sonuç gayet normal
maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara.
maşallah araçlara ama vti sahibi iyi bir şöför bulsun öyle deneyin bence daha sağlıklı olur :icon_tup:
lannnnn 306 vtec geçmiş:D
maşallah kanka gerekeni yapmışsın:)
GTI güzel yürümüş, maşallah..
maşallah 306 ya.. bu arada burak senın araba ne zaman cıkıyor..bende ilk sahhıbınden VTS aldım hazırlıyorum..şu eski günlerimize dönelim artık :D
MaşAllah yafrum :D :D :D gti güzel gıtmıs :D
pilotaj 1 araba fark varsa evet kapatabilir fakat 3 4 boy fark pilotajla kapanmaz 306 gtı maşallh iyi gidiyor sahibini tebrik ederim.
senin vtec inde sorun var çünkü 306 senı bukadar alt hızlardan ayıramaz sorun yok diyebilirsın fakat ben çok vtec biliyorum hergun yarışıp her gün geçtigi arabadan 3 boy geçildigini.
vtec in sahibine soralım ozaman ; vtec selenoidini kaç binde bir temizliyormuş ? gaz kelebegini kaç binde bir temizliyormuş ? bujilerin ne alemde ?
vtec çok guzel bir araçtır bakımlarını sık sık yapman gerekiyr dikkat etmen lazım yoksa 5500 den sonra çıkan ses boşa çıkan bir senden baret kalıyor.
vtec in sahibi olaya katılırsa sorulara cevap verir inşallah....
güzel deneme olmuş.
306gti 2 kişimiydi?
denemeler 2 şer kişi ile yapıldı..
maşallah yavrum başlamışsın sıradan kolay gelsin :)
306gti çok güzel gitmiş bu fark sadece vti'ın plotajı kötü olmasından bu kadar fark olmaz 306gti çok iyi tebrikler.
maşallah iki aracada vtec pilotajdan kaybetsede 306da gitmesi gerektiği gibi gitmiş
maşallah burak güzel yürüyo araba ;)
nerdeee 240 lara kadar yanyana gıdılen roller :)