face de gordum vıdeoda yeni supra 1000+hp vs bmw S 1000 RR vs kawasaki ZX10-R ANKARA | Facebook
Printable View
face de gordum vıdeoda yeni supra 1000+hp vs bmw S 1000 RR vs kawasaki ZX10-R ANKARA | Facebook
fazla deil 1-2 fırın ekmeği kalmış supranın.
maşşallah TR de boyle aracları gormek cok gurur verici bişey.
bende az önce izledim videoyu,özellikle geçiş videoları fena :)
çok keyifli bi video olmuşş.
hangi supra bu acaba ?
benim bildigim Sup 40 plaka olan mat siyah olan araç.
Maşallah Süphanallah hepisine
Supra çok canlı harika S1000RR a böle gidebilmesi bile büyük başarı araçta emegi gecenlere 1 kez daha tebrikler
S1000RR battal demir muhteşem sürüyor her baba yigidin harcı deigl öle 300 lerde o makasları atmak tebrik ederim
F1 türkiyeye döndü galiba ses bak ya :D :D
Çok güzel deneme cidden canlı izleyenler çok şanslı.
çok güzel ve heyecanlı denemeler olmuş,tabiki videoda çok başarılı ,,,hepsine tebrikler ,,,s1000 rr ı canlıda görmüştüm daha önce sesiyle gidişiyle farklı bi makina gerçektende ...............
cenk abının suprası masallah ınanlımaz guzel oldu arac arka camurluklarda sıstıkten sonra efsane olmus :) muhtemelen cenk abı dusuk basınclardadır . bırcokta eksıgı vardır tamamlandıkca cok daha keyıflı olacagına emınım . tekrardan ellerıne saglık cok guzel olmus :)
Benim merak ettiğim bazı şeyler var eğer mahsuru yoksa paylaşılabilinirmi
SUP 40 ta bildigim kdarı ile yapılırken 4094 turbo ve 264 egzantrikler vardı şanzuman otomatik ve şehir içi gel gite kullanılcak diye
Şimdi saatlere baktıgım kadarı ile araç düşük basınç ile yürüyor
Turbo ve egzantrik olarak bir değişikliğe gidildimi
Ayrıca NOS sistemi bağlanılıp kullanılıyormu
Bunları merak ediyorum çünkü cidden eğer eski setup ile S1000RR ile böyle gidiyorsa bu araç ciddi anlamda okunmuş üflenmiş diyeyim başka kelime bulamadım:)
MAŞALLAH
maşallah araçlara..
cok guzel video S1000RR sen neymişsin yav:)
Maşallah supra gerçekten çok başarılı motorlara söylencek söz bulamıyorum zaten :)
Supraya direksyonu ben satmıştım :) İyi ellere gitmiş maşallah :)
cenkten aldığım izin ile;
s1000rr super ama suprada muazzam gıtmıs, basınc acıkmı acaba
bı arkds var s1000 rr var oda dıyrkı benı trde gecıcek adam yok dıyor:)yokmu cıdden:)supra 1000 hp mı suan
aceba Supra tek olsaydı sonuç nasıl olurdu,
birde S1000rr'ci Nos mu basıyor, ilk bastıkları anda ışınlanıyor sanki adam :confused:
son olarak Msuprayla s1000rr ne olur aceba :soru:
Son videoda gazı bırakıyor,ayrıca S1000RR hakikaten çok iyi bi motor şu ana kadar videosu olupta geçen biri yok sanırım ama eğer dedgimiz gibi supranın basınç kısık ise videolarda açtığında kafa kafaya yürüyebilir hatta geçebilir.
ne biliyim abi s1000rr ilk anda öyle öne atılınca nasıl soracağıma şaşırdım :D
Supra çok iyi, maşallah Cenk abinin arabaya, lakin keşke tek deneseymiş,
İsmail abi gibi kamera bağlasaymış,
eğer tek olsaydı sence ne kadar fark ederdi abi?
birde Msupra - S1000rr denemesi ne olur sence?
s1000rr aşırı hızlı bir motor ki zaten zx10 ile aradaki farka bakılınca dahada iyi anlaşılıyor
supra bence muhteşem yürümüş s1000rr karşısında
maşallah tum araçlara
maşallah supraya cenk abi yapsın bitirsin 1000rr falan hikaye olur :D:D:D
Tork garaja tebrikler....
Çok güzel denemeler olmuş iyi sıkmışlar. S1000rr ın otomatık olmasıda buyuk avantaj kesilmeden gidiyor. Suprayada masallah.
Çok uygun rakama var bitane s1000rr. başka işlerim olmasa direk alıcam kullandım kesinlikle bambaşka teknoloji
rica ederim :)
maşallah çok iyi suprada s1000rr'da
Maşallah hepsine...Bildigim kadarıyla cenkin setup aynı ve basınç 1.3 ...
teşekkürler arkadaşlar
s1000rr tek kelime ile muhteşem sürücüleri benim gibi18 yıllık bir motorcuyu bile korkuttu uzunda 320 üstü geçebilirdim ama kendimi kandırmış olacaktım motorun aynı devrinde geçemedikten sonra benim için anlamı yok şu an eski setup la 1.65 basıyoruz üstüne egzantriklerin lifti izin vermiyor araba saçmalıyor nos yok methanol yok havalar soğuk olduğu için ciddi bir tutunma sorunu var turboda 42 ye geçip yeni egzantriklerle bu arkadaşlarla tekrar deneyeceğiz aradaki farkı orada anlayacağız ben arabanın 1000hp olduğunu düşünmüyorum 800hp bile iyimser olur zannımca 2 kişi olması çok az etkiliyor zaten arabada 80 litre yakıt 60 kilo yalıtım var 2 tona yakın araç nerdeyse
belki arabaya söylediğiniz gibi go pro bağlayıp deneriz
Eyvallah abi.Basınç ne su an peki ? Turbolarimiz farklı ama ben yağ pompasının bozulduğu aksam 1.5 bar bastığımda gidişi çok tatminkardi...