Bizim neden olmasın dedim ve açtım:D evet arkadaşlar sarıyer maslak levent taraflarında kimler var uzaklara gitmeden tanışma zamanıdır:D ufakdan toplanır tanışırız..
ben sarıyer merkez:)
Printable View
Bizim neden olmasın dedim ve açtım:D evet arkadaşlar sarıyer maslak levent taraflarında kimler var uzaklara gitmeden tanışma zamanıdır:D ufakdan toplanır tanışırız..
ben sarıyer merkez:)
Günün 12 / 14 saati İstinye Park :)
Maslakta ben varım yer yer İstinye parkta da görünmüşlüğüm vardır :D tanışma olursada seve seve katılırım.
Emirgan'da Kalıyorum Hafta İçi :D
Levent Kanyon yakınları :)
Sariyer-Rumelifeneri
Kemal konuyu acman guzel olmus buralarda olan arkadaslarla tanısmak guzel olur en kısa zamanda guzel bır bulusma ayarlıyalım.
bu kadarmıyız bikaç akşama biraz daha toparlanırız herhalde
ortak ve park sorunu olmayan biyerde toplanabiliriz bu konuda belirtiriz mekanı saati vs:)
darüşşafaka
bende varım seyrantepe diyebilirim 2.memleketim :D
İstinyedeyim bende birde Emre d. var bizim buralardan
sarıyer merkez kafasına göre herkez nekadar adam varmış yaa niye kimsenin kimseden haberi yok alooo :) sarıyerliler bende yanlızım sanıyodum burda
rumelihisarüstünde sık sık TT den arkadaşlarla buluşuyoruz. avrupa-anadolu yakası ortak yer oluyor genelde.
esentepe yinede yakin sayilir
resimdeki sizin araçsa asım abinin orda gördm sanırım maşşallahı var
daha önceden tahmin etmştm saryer olabilceğini civelek soyisimli çok var çünkü mustafa abi vs? :)
orada sarıyer uygun olablr :)
senin gibisi lazm abi makara döndürcek:D
O zaman bu hafta için buluşma ayarlıyalım? :)
Bende Emirgan-Reşitpaşa civarındayım :) Ama gün içersinde genellikle sarıyer'deyim dershaneden dolayı. Tanısma buluşma olursa iyi olurrr :icon_tup:
Biraz daha trafikte kalsaydik,bizde oranin yerlisi olucaktik...
ortaköydeyim bende...
akraba çıkıcaz galiba :) isim neydi
Surekli bulunmuyorum ama bi istinye de burdan var .Musait olursam atlayip gelirim en kotu :)
ahh eski Bahçköylüyüm ama uzaktayım şimdi.
Benimde bir lise arkadaşım vardı civelek soyisimli
çarşambagünü ollmaz maçı unutmuşuz yaf:D perşembe 5den itibaren istinye carrefourdayız gelmek isteyen 0beşyüzellibeş altıyüzdoksanbeş otuzüç sıfırdokuz
kemal
Evet gelicek arkadaslar isimlerini yazarsada güzel olur bakalım kac kişiyiz görelim;)
1.Kemal
2.Emrah
3.Berke
4.?
- Hemen Hemen hergün Maslak civarındayım Saatler uyarsa beyaz connet sirket zipek gelirim :)
çalışanlara 5 uymaz gibi ama farketmiyor 6-7-8 oralardayız uyan saatte gelebilirler:)
vayy benim manevi abimin yeğeni şu kısa boylu olansın dimi :) benide ekleyin hiç olmadı görünmeye gelirim fazla kalamasam bile
[QUOTE=Emr53;2835910]Evet gelicek arkadaslar isimlerini yazarsada güzel olur bakalım kac kişiyiz görelim;)
1.Kemal
2.Emrah
3.Berke
4.Bartu
5.?
yok ztn uzun olduğun için dedim ben daha uzunsun dye kaldı aklımda