2 aydir arabami kullanamamin gaziyla 160-200hp araliginda denemelik arac ariyorum dun gece deli dana gibi tek basima gazlamaktan sikildim varsa denemek isteyen clio rs vti 306 falan deneyelim maksat gazimi atayim :D
Printable View
2 aydir arabami kullanamamin gaziyla 160-200hp araliginda denemelik arac ariyorum dun gece deli dana gibi tek basima gazlamaktan sikildim varsa denemek isteyen clio rs vti 306 falan deneyelim maksat gazimi atayim :D
Emre yanımda bir tane kırmızı a3 var temiz arabaya benziyor dener misin diye sorayım mı ?
güzel konu... VE rs ile denesen iyi olur.. şampiyon belli olsun :D
VE yi bekle bence.. yoksa yine başka bir RS'i geçeceksin; " o RS sorunluydu" diye bahane bulacaklar.. :)
emre arkatcaglar konu acmıs VTI ile deneme için gördünmü bilmiyorum ama ...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...kadas-vti.html
Vtecburac ile denesene emre
Deneriz kardeşim sen yeter ki iste :D
Ben pistona girdim o arabayi cikartti :] daha aracimi cikarmadim ben
Bu gece deneyinde videoları çok bekletmeyin, sıcak sıcak izleyelim :)
EV 206 RCde olabilir aslında ibo abiye sormak gerek :)
Ne olursan ol yine gel gunceli 5379771313
hahahahahah :D
adam kaldırmış bekliyor :D
az sabret la önümüzdeki hafta içi denerik :)
Deniyekmi panpiş :D
Cikmadimi kimse yaw , haftaya persembe ya da cuma TE bertone , MAE Gsi yapalim , grup olsun :)
yine boş geçirdik geceyi :D
adam FAST beyler :)
kanka ben yavas kalsamda deneerim la nolcak
emre rs ile denıceksen güneşli mc de takılacaksın :)
üzülme emre bende konu actığımda denemek isteyen herkes kaybolmuştu:D
beni bekle sen erelle 3lü yaparız :D
Dün akşam ataşehir e bakmak için çıktım 12 civarı. Otoparkın orada dedim olm manyak mısın bütün gün soğukta hezarfendeydin zaten b.k yeme otur evinde bu soğukta ne denemesi dedim girdim eve. Fena ayazdı valla.
Emre GSI var dener misin :D
Astra GSI Acceleration - YouTube
bu gsi in plakası sonu 77 mi?
Eğer benim videosunu paylaştığım aracı soruyorsanız, 77 değil..
http://img835.imageshack.us/img835/800/gsid.jpg
bence emg gibi gitmiyor utku :)
Kan çekiyor :D
SFI boxı ve orijinal filtre kutusu dahi üzerinde, katalitiği henüz sökülmüş bi GSI için EMG gibi gitmiyor diye diretmenin mantalitesini hala anlayamadım..
Videoda yazıyordu, okusaydın..
Emre'ye bir salça olayım dedim, sen ZY RS gibi bu konunun da kaderini değiştirdin :)
yazılım ve kat iptali ile son hız güzeldi kırmıznın, maşallah .
Şanzımanını kırdığınız, önden çaktığınız, yepyeni ayarlı konilerini satıp kesme biçme set taktığınız RS'in "Ben alınca kaderi değişti, artık çok daha iyi gidiyor" dediğin zamanki gibi bir değişimse bu, sağ ol, ben almayayım.
Sende de Emre'ye muadil bi araç olmadığına göre, hadi bakim başka konuya.
ya benimde çok fena atar gider yapasım var :)