gsi ın sahibi benim kafa 100-250 yürüyor en temizi :) Utku pek güzel olmuş GSİ
Printable View
gsi ın sahibi benim kafa 100-250 yürüyor en temizi :) Utku pek güzel olmuş GSİ
bi aracın utku janzumanıda kıralabilir çeşitli sebeblerden dolayı aracın üzerine en son colieverr taktık önden çaktıgınız demişsinde dogru önden çok ufak bi kazası oldu kaputu degişti hala panelinde boya yok bunları burda söylemenin amacınıda anlamadım ama neyse bu işlemlermi hızlandı sanıyosun benim dedigim eskisine göre nazeren hızlandı demiştim ama vurma konuşunu neden karıştırdın onuda anlamıyorum ?
astra güzelmiş utku..bakalım bir rs bulursak emre bugünde dener..ayardan ve headerstan önce merak ediyoruz 5. vites yapıldı top speed neler olucak.:)
ibretlik GSİ aranıyor :)
Valla Astra Gsi ariyacagim bende galiba. Ozledim twmiz bir atmosferik istiorum
Aman aman...
Ukku dayanamamış GSi'ı hemen eklemiş, alet tek solukta 255i çatır çutur indiriyor.
Nasıl bir ciger, nasıl bir yürek... anlatılmaz yaşanır. Sahibi rolling vs sevmediği için piyasa çok şanslı.
HHR GSi, fennaaaa :D
Güzel araç ama az daha basılası var.
GSi'ya kapak yapılacaksa ince conta konmadan kapatılmasın derim..
Bi kadranda ben koyayim biraz zor oldu tek elle cekmesi idare edin :D
http://m.youtube.com/index?desktop_u...user=emregecu1
hocam sesli güldüm:D hahahah emre maşALLAH hızlı..
Beceremedim la galiba izleniyomu video
@ukku gsi yurumez olm bosuna ugrasmayin :D
Bunu mu demek istediniz;
EMG GSI Acceleration - YouTube
:D
ZY bizim ozandaki RS miydi yaw?
o coilover falan bekliyordu, şu anda deneyebileceğini sanmıyorum...
kaaan evet zy nin coiller bozulmuş bitmiş durumdaymış yenilerini bekliomuş bugün yarın gelir die temenni ediyorum hallunca zy-emg bi deneyecegiz bakalım işte hayırlısı .. yani coliilerden kastım araç şuan düz yolda bile yere sürtüyomuş geri vites anlaşılmasın panpam bahenm yoktur :)
Bence de daha ineri var. Ayrıca video keşke sıfırdan kalkarak çekilseymiş. HHR GSİ gideri yüksek bir araç ama videoda akıtarak geldiği açıkça ortada.
http://img835.imageshack.us/img835/800/gsid.jpg[/QUOTE]
Son mohikan!! :ofk::ofk::hahaha:
Bu ciğeri nerden alabiliriz?? Daha önce uygulayan var mı?? Memnunlar mı kullananlar??
:D
İlla gidermi yapak nerde bu hizli vti lar gti lar rs ler :D