la olm sen işi bilmiyon ki...
yazıcan TÜM RS ler VTI, GTI lara GİDER ! diye...
sonra gelmezseler kendileri bilirler.
hoş sen ne bu kadar atarlı giderlisin la, yoksa arabada piston, egzantrik falan mı var ;)
:D:D:D:D:D
Printable View
Rüzgara karşı koşmamışsan onunla esmeyi bilemezsin Yc 106 ile denemediysen hızlıyım diyemezsin..
Harun Kızılkurt :)
dier videodaki gsi in sanziman oranlarinda gariplik var ama cozemedim 6 ileri mi:D
HHR plakalı gsi cok güzel sahibide şahane bir insan.. Allah kaza belasız sürüsler nasip etsin.
Sanzumanda azcık uzunluk var 230da 5.xx k devir gibi gögrdüm ama :)
Emre bu konuya kadrajda iki arac olan bi video gelsin artık yahu.
emre scirocco ile denermisin
gırtlak yüklü pampa 560 derece 19lift egzantrik 26cr sıkıştırma böylesi görülmedi :D
deneyelim bana hergün uyar geç saat trafiksiz yol olduğu sürece :)
şanzımandan ziyade kadranda hata var o kadar uzun olması mümkün değil :) devir ve hızı hatalı okuyor
denerim
Devirde bi hata yok Emre.. Bu araba sizinkilerden farklı :D
Ama kadran sapması biraz fazla gibi.. Her neyse.. Bak dün ne yaşadık..
Beyni açtı Eyüp.. Değişik bi eprom çıktı.. Beyin ilk defa açılıyordu, epey zor çıkarttı zaten.. Döşeme falan hiç sökülmemiş, tüm civatalar üzerindeydi.. Eyüp tabi pek memnun olmadı bu durumdan :D
Neyse, sizin epromu takınca araba çalışmadı.. Sizinkilerin 64 kb, bu arabanınki 128 kb olduğunu araba çalışmadıktan sonra farkettik :)
Açmışken orijinal toplanmaz diyerekten, Eyüp yeni bi harita hazırladı, sağolsun biraz uğraştırdık, onu yükledi :)
Nasıl farklı çıkar diye sorma, Eyüp de çok şaşırdı :D
enteresan :D standartı 6800de keser mesela bu 6000 gibi kesiyordu yazılım yokken.. Halledildiyse sıkıntı yok hızlandıralım artık HHR'yi de harekete geçirmek lazım potansiyeli olan bi gsi :)
heheh eyvallah bende her geçen gün tekrar aşık oluyorum kerataya :D
Benle denermisin ? :D
HHR nin başka resimleri varmı ?
Benle ne zaman deniyorsun :)
arkadaş, Opeller yürümeye mi başladı ne oldu ki herkes atarlı :D:D:D
Bende de bi gsi var deneyelim arabamızın giderini görelim
Emre senle plakaları değişelim herkez plakandan tırsıyo:D:D
Evet lacivert benim bi deneyelim ya nasıl gsi mız varmış görelim hani seninki iyi giden gsi lerden ya o yüzden maksat muhabbet olsunnn..
13 sıkıştma mı :|
yazılım ne kullanıyor 13 sıkıştırma ile ?
Emreeeeeeeeeeeeeee
giderim var sanaaaaa !
ama benim devrimde basalım la. benim devrim ne onu da bilmiyom gerçi :D
önce dyno sonra roll yavrum ;)
200 e kadar zaten mokoko olur 200 den sonrasını görürüz hakikaten ne oluyor :D
helal olsun emg ye okudum hepsini daha bir kişi çıkıp deneyelim dememiş..2 3 aydır atar gider konusu açan,arabasını hazırlayp boşaltan adamlarda yazmış konuya ama deneyelim dememişler.. R
araçda ne var ne yok yazsanız daha iyi olur sanki
EMG de yok yok...
bu kadar atar yaptığına göre, gizli piston ve egzantrik olabilir
hahahha 200den sonra sevdiğim dakikalar başlıyor :D
özelden tek dönüş yapan KB RS oldu cuma günü deneyeceğiz inşallah bakalım, diğerlerinin de vardır bi bildiği denemediklerine göre :)
filtre egzoz emme portpolish conta
Yok ya ne 13 sıkıştırması
emre beni unutmusun ben zaten bekiyom sabırlısızlıkla denemek için carsamba veya perşembe günü haberleşcez inşallah:)
Ben denemek isterim emg ile musait olursaniz cumartesi bu tarafda deneme yapariz
uğh,
CVK RS ile EMG değil de ben Kadett GSI merak ediyorum (:
kibarca yazdığı için denemek isteyen çıkmaz yada az çıkar. Şöyle geçerim böyle geçerim muhabbeti yapsa emin ol telefonu susmazdı.
Bazı insanlarda geçilme korkusu olduğunu da unutmamak gerek. Sonuçta geçilirse opele geçilecek hondaya yada pejoya değil buda önemli bir unsur tabi :beuj: