5-6 bin liraya kadar olan bütçede;
Sohc vtec kapaklı sağlam egzantirikli bir d14 mü;
Yoksa haram beygir d14 mü? yapmak daha keyifli ve sorunsuz olur. (Turbo lagdan nefret ederim dipnot bu da :D )
Printable View
5-6 bin liraya kadar olan bütçede;
Sohc vtec kapaklı sağlam egzantirikli bir d14 mü;
Yoksa haram beygir d14 mü? yapmak daha keyifli ve sorunsuz olur. (Turbo lagdan nefret ederim dipnot bu da :D )
egzantirkli d14 ün devirlenmesi çok zevkli oluyor turbo yakışık kalmaz yaw
stock motor turbo vardı bir arkadaşta 0.6 civarı basıyordu çok keyifliydi :) öyle birşey yapabilirsiniz
okadar bütcen var direk soch kapak ideal olur.yada si motoru direk üzerine koybilirsin.cuk diye oturur.sıkıntısız:D
hiç gerek yok bence desem kızarsınız :)
eğer aklına bişiler yapmayı koyduysan bence d16 en iyisi.istediğin gibide oynarsın sonra araç ile.bence si gibi ivmelenen bir araç yok.sınıfının en iyilerinden birisi...
mustafa bence hiç uğraşma direk k20 swapla gitsin :)
yemem içmem k20 koyarım :D
düşündük ciddi ciddi sonrada dedim hondaya prim yaptırmayalım japanın ne işi var 206 da :D
ama olsada fena olmazdı :D
zaten atarlı yesil bi 1.4 var onu bı arastırın atmosferık
Karar vermekte güçlük çekiyosan sohc vtec kapak ile turboya uygun egzantriklerinizi bloğun tepesine yerleştirin sonrada turbonuzu ekleyin sisteme 0,5 0,6 barda iyi bi yağlama sistemiyle yeterli seviyede atarlı hale gelir tabi garajına ve yazılımı yapıcak kişiye dikkat et
p28 beyin vtec tesisat dist. shoc vtec üst kapak elimde mevcut düşünürsen satabilirim..
stock oğlu stock k20 kaça maal olur:D
herşey iyi güzelde, yaratmak ALLAH'a mahsustur..
20 liraları bulur motorunu servisten aldığın takdirde serviste k20 şanzumanla birlikte 15 liraları buluyodu sanırsam
beyler 1.4 le ugrasmayın
çıtır turbo en temizi..
NV'yi sat; Vtec al. :)
vtec parasına tsport al typeR kovalarsın
ugrasmayın beyler ha cok paran var ugras ogrencıysen esnafsan olmaz bu ısler cok para harcıcan anca alıcagın az bı hp olur
crx alalım
Benimde fikrim hiç dokunma ama illa yapıcam diyorsan turboyu sona bırakki masrafın az olsun şimdi turbo yaparsın yarın öbürgün yetmez pistondu koldu uğraşırsın ama sohc yaptır şimdi eğer oda yetmez onun üzerine oynarsın daha mantıklı olur
arkadaşım ; eğer aracı yürütecem diyorsan hiç masraf yapmadan sadece yapman gereken ; düz boru headers ( si manifold olur) , crx 3. vites dişlisi , kapak taşlama ,hava filtresi, bronz baskı balata , ön jantlarını 13 yap , arka koltuklarınıda söktüğün zamanc 1.6 honda civic ile kafa kafaya gidersin...
ucuzundan b18a takmayı dene :)
1.6 iesle bile ugrasmaya değmiyor bence bosa para harcamayın ben cok para harcadım artık rahatlıkla harcamayın diyebiliyorum :D
Acıkcası arabayı seviyorsundur satmak ıstemıyorrsundur ugrasırsın ben 1.4 is hc sevemedm nedense bıraz mecburıyetten bırazda sevmememden dolayı aldıktan 10 ay sonra sattm.
Bence hondaya devir cevırmek yakısıyor ben yerınde olsam (verimli olur olmaz demiyorum abilerimiz daha iyi bilir) sohc vtec yaparım tabi eger swap sansı yoksa swap olursa cok daha iyi :)
Araçta kat iptali filtre headers var sadece, eskisinden biraz daha atarlı o kadar. Vtec almaya kalksak arabanın üstüne 10 lira çıkmak gerekecek en azından ona da ne harcayacağım mechul. Kendi aracımın yürüyeni sıfır gibi, bütün bakımları yapılı. O yüzden bu araçla uğraşmak istiyorum ama d14 bir yere kadar izin veriyor(bladerk dövecek beni :D ) 140hp civarı bi sohc vtec bana yeter ilk aşamada bu bütçeyle bunu alabilir miyiz önemli olan o. Araçta kat iptali 4-2-1 headers filtre var, bagajında da d15b emme manifoltu :D .
Düzeltme: Swap, işletemedikten sonra hayal gibi birşey benim için. Aile durumlarım nedeniyle arabayı satmam da pek hoş olmayacak. Zaten bu araca minimum 1.5 sene bineceğim belki 3 sene
Yakın zamanda 1.4 için oldukca emek ve para harcadım ama gereksiz bence yapılan masrafın hakkını vermiyor yerinizde olsam sadece komple cat back takar yavaştan catara patara gezerdim yada 4-5 bin lira paramı bir vts yada gti ya harcardım...