arkadaşlar kartepe'ye kar görmeye veya otele çıkan var mı ? Eğer varsa bana neden uğramıyorsunuz :D
bugün dikkatimi çekti baya güzel arabalar çıktı yukarı eğer varsa bu tarafa gelen bi uğrayın çayımızı çorbamızı içeriz hem tanışmış oluruz ;)
Printable View
arkadaşlar kartepe'ye kar görmeye veya otele çıkan var mı ? Eğer varsa bana neden uğramıyorsunuz :D
bugün dikkatimi çekti baya güzel arabalar çıktı yukarı eğer varsa bu tarafa gelen bi uğrayın çayımızı çorbamızı içeriz hem tanışmış oluruz ;)
hangi ağacın arkasındasın?nasıl bulucaz seni?
persembe ordaydımm :) adam akılllıı kar yagmasını beklıyourmm yagsın sureklıı gıderım :)
Ben pembe sıvıdan almıştım odun tutuşturmak için kullanıyorum efsane :D
ben yılbaşında geldim kartepedeydim. Ayda bir falan çatalkayaya çıkıyoruz da bu havalarda biraz zor oluyor. Yakın zaman da gelicem, uğramaya çalışırım. Nerde maşukiye'de marketiniz ?
Sapanca kurtköyde evimiz var yaz kış sürekli gidip geliyorum.sapanca gişelerden gecince göbekten sol yapıyorum az ilerde köfteci var sagda.karşısındada küçük ev market var hep ordayım.Golkenarındaki gölevi restoran mudavimiyim :) Ayrıca yaz kış ATV yapmaya gidiyorum maşukiyeye giderken sağdaki yerde.Kartepeye kışın biara herhaftasonu gidiyodum bu sene kısmet olmadı.Sen nerdesin yahu benım şömine tutuşturan sıvım bitti migroslardada yok iyisi gelip alayım :)
ben haftaya pazar günü gelmeyi düşünüyorum uğrarım yanına tanışmış oluruz ;)
Geçen gece yol sorduğumuz market sen olabilir misin? O arabalarla çıkamazsınız diyen? :D
Ben bilmiyordum bilsem uğrardım :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...99865884_n.jpg
hahahah bizde var gel :D ben maşukiyedeyim gel her zaman beklerim :icon_tup:
maşukiye market dükkanın adı gelirsen eğer uğra bi çay içeriz :)
bilmem ki ben görmedim senin arabayı görsem kesin dikkatimi çekerdi :D
eyvallah Allah izin verirse uğrayacağım :)
Her kış uludağa giderim. Fakat kartepenin istanbula 1 saat uzaklıkta olması çok dikkatimi çekti. Mesut arkadaşımız biraz bilgi verirse gitmeyi düşünenlere çok faydalı olur?
Yolu nasıl? Hep açıkmı zincir takmak gerekir mi kayak pistleri nasıl çok kalabalık oluyormu fiyatlar nasıl vs...
yoldan yana hiç bi sıkıntı yok otel yolu olduğu için yol her zaman açık ama akşam olursa belki zincir gerekebilir ama 7/24 kar araçları yukarda her ihtimale bagajınızda zincir olsun..
Kayak pistleri hafta sonu yoğun oluyo çünkü aşırı derecede gelen olduğu için otele bile girmekte güçlük çekilio otelden kilometrelerce konvoy olabiliyo tabi bu haftasonları için geçerli fakat hafta içi gayet sakindir..
Fiyatlara gelince otel biraz pahalı yol üstünde karnınızı falan doyurabileceğiniz yerler mevcut oralarda normal fiyatlar ama otelde yenmez yemek :D suya bile 3-4 lira çekiolar :D :D
ulan kanser :)
Geçen gün ordaydık gayet eğlendik :D
haftaya gelme nıyetındeyım ınsallah ugrarım :)
mesut reyiz şimdi kartepeye gelsek, nerede kalabiliriz nereyi önerirsin( illa otel olmak zorunda değil) dediğin yerlere normal araçlarla çıkmamız mümkün değil midir
kartepeyi geçin kuzu yaylasına çıkmak lazım otel yoluna kadar asfaltlandı dediler ondan beri uğramadım oralara
Kartepede mangal bir başkadır yahu. Özledim :)
İşten vaktim olabilirse gideceğim arkadaşları toplayıp. Zaten yanı başımızda gitmessek ayıp olur :D
Çıkmak dert değil 4 çeker aracım varda inmek dert, iniş de 4 çeker önden çeker arkadan iter farkı yok, yokuş aşağı bi kızakladımı kaptırıp gidiyorsunuz.
Aracıma göre zincir, kar çorabı vs de yok(21inc geniş taban lastikler)
Yani sormak istediğim tuzlama, yol açma hizmetleri iyi çalışıyor mu? Birde haftasonu erken saatlerde varsak gene kalabalığa kalırmıyız? (7:30-8 gibi orda olsak)
3.30 ix ya da xd olacak o karda off dimi :D
Çok teşekkürler, son birşey daha sorucam şimdi bu greenpark resort un fiyatlara baktımda benim gidiceğim zamanda uçurmuşlar fiyatları (2 kişi tek gece 600TL yarım pansiyon)
Bu butik oteller, bungolovlar pistlere yakın mı? Kalite, fiyat falan nasıl? Sadece bir cumartesi aksamı konaklayacağımızı düşünürsek hangisini tercih etmeliyiz? Var mı önerebilceğiniz biyer? :D Tekrar teşekkürler kartepeden birini yakalamışken soruları sıralıyım dedim :) uludağa gitmekten bi ton para bayılmaktan bıktım artık...
Kışlık lastik olmadan 8 çeker olsa fayda etmez bunu anlamamız lazım artık. Dönmek ya da durmak çekişle ilgili şeyler değil.
Kartepe yolu çok fazla temizdi. Şöyle biraz karlı kalmış yollar yok mu, eğlencelik? :)
benimde niyetim var kartepeye
kar lastiklerim yeterli olur diye düşünmüştüm sanırım yollar temiz okuduğum kadarıyla
haftasonu gelmeyi yorumlardan sonra eledim hafta içi bi ara uğrarım
yer tavsiyesi olanlar paylaşırsa güzel olur :D
Ara yollar var bikere öle zorlıyım diye touregle girdim girmek sorun değil yolun sonu cıkmazmış o karda geri geri gitmek ölümdü döndürecek yer yoktu dar yollara girmemek lazım :)
Çıktık burdan kartepeye gitmek istiyoruz.Otellere rezervasyon yaptırmadan kayak yapamıyormuyuz?
en son persembe gıttımm guzel kar vardı ama karın kalıtesınıı hemen hemen herkez cozemıyor sordugum kısıler dıyor cok guzel kar var dıye onlara guvendım gıttım kar deyıl buz olmus bol kara gırdım yıne buzun ustunde gıttım ne vaks kaldı ne bordun altı yarıklar olustu 60 cm kar benı rezıl ettı resmen ıskence cektım :D cıkarken belırlı kısımlarda vırajlarda cok dar kafa kafaya carpısma ıhtıımalı var dıkkat etmek gerekır :)
Zaten tek yol var, o yol da en yüksekte bilet gişesi gibi bi yere bağlanıyor ve rezervasyon yoksa kapıdan öteye almıyor. İçerideki oteller tek merkeze bağlı gibi.