Boyle bir denemeye denk geldım gezınırken de CRX motor ne galiba b16 mı, Almanca yazmıslar mod varmı bilmiyorum ama paylasıyım dedım...
Printable View
Boyle bir denemeye denk geldım gezınırken de CRX motor ne galiba b16 mı, Almanca yazmıslar mod varmı bilmiyorum ama paylasıyım dedım...
hiç b16 gibi gitmiyor..
ee8 crx vtec b16a1 150hp
vitesler berbatta gerisini bilmiyorum
Alttaki yazı okunmuyordu firefoxtan dolayı şimdi acıldı, alta yazmıs sanırım CRX ın speclerini Türkçeye böyle cevirdi Google translate...
"CRX durch diverse Mods wie Auspuff, TEG Krümmer, geänbderte Ansaugbrücke und Abstimmung ca. 180PS"
"180bg hakkında egzoz, TEG manifoldu, emme manifoldu ve ayar geänbderte gibi çeşitli mods tarafından CRX"
valla vitesi minibüsçü gibi atsa dahi senaryonun tersi olması gerekiyordu. aracın bana üst devirleri çok sıkı gibime geldi egzoz sistemi yada bi beyin ayarına ihtiyacı varmış gibi yoksa üst devirde konuşması lazımdı iyide devir dönüyo. yada gti stock değil yazılımsal gıdıklama filan olabilir :D
Aynen d16 bile daha çiğerli, kullanımda cok kotu.
polo haddinden fazla yüklü olsa araya uçak pisti falan sokardı herhalde :)
polo gti yeni trend.
normal şartlarda crx geçse sevinirdik tabi ki ama her ne kadar inkar etsekte biri eski motor diğeri yeni nesil motor ve crx rodajı nasıl yapılmış aracın motoru nasıl bilemeyiz.. yine de kötü bir sonuç değil diye düşünüyorum pilotaj biraz daha iyi olsa daha farklı olacaktır.. en azında başabaş olurdu..
crx devrinde başlamamış toparlanamamış araba ve 2. videoda 6 ile 7.sn lerde aracın sesini iyi dinleyin yaa gazdan çekiyor yada araçta elektiriksel bir arıza var o engel oluyor..
bu polo gti ne kadar dolu olduğunu gösteren bi video..
Type R FN2 vs. 2011er Polo GTi 1/2 - YouTube
buda crxin ne kadar kötü olduğunu gösteren bi video..
CRX EE8 vs. Civic EG6 2/2 - YouTube
Polo GTİ ın kırmızısıda Harikaymış yawww
nası bi poloymuş ?
polo neymiş bea :icon_tup:
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:D
bu deniz seviyesini bi açsanız :D
:D polo naptı oylee yaa ...
b16a1 150 hp filtre hıdır egsoz yazılımla alacağı max güç 160-165hp arası egzantirik farkı var öyle filtre egsozla 150 lik araba 180 olsaydı dedem rallici olurdu :)
vtec altı basılmış vitesler yavaş 2 ci video vtece biraz daha yakın bence normal sonuçlar
rex te b16 olunca uçup gidecek sanmayın :)
stock polo, stock typer mı, geçicekmiş :hahaha:
sadece filtreli fn2 ile stock golf gti ı geçti serhat ;) bu polo neymiş yaaa :cool:
polo yu iyice mermi yaptınız.
benim anlamadığım crx e kötü gitmiş, yada daha iyi gitmesi gerekir diyenler polo gti denen aracı hiçmi araştırmadı? crx bence haddinden fazla bile iyi gitmiş, polo gti fn2 typeRla kafa kafaya gidiyormu diye sorana kadar bence internetten açında aracın tork, beygir, ağırlık ve hızlanma değerlerine bir göz atın ;)
Honda Civic Type-R (FN2) lap times and specs - FastestLaps.com
VW Polo GTI 1.4 TSI lap times and specs - FastestLaps.com
çok detaylı kapsamlı bir site.... araçların tur zamanlarına kadar herçeşit kaydı mevcut.... buyrun bi inceleme zahmetinde bulunun ondan sonra hondayı göklere çıkarın....
Forumda honda ve 106gti fanatikliği var resmen ama bu linkler gayet açıklayıcı oldu tartışmaya açık bişi olmaktan çıkardı olayı
Konu Honda olunca bu heycan niye ben onu anlamıyorum bir türlü
polo gti hafife alınacak bir araç değil ;) stock, yazılımlı, yazılım filtre egzozlusunu da kullandım bircok aracı mıkertır rahat rahat. gücüne takılmayın aktarımı hesaba katın biraz. 7 ileri oranlarını düşünün
bende hondacıyım hemde en agır fanatiklerinden :)
neden biliyormusun atmosferik olarak daha iyisi yokta ondan insanların hondayı göklere çıkarması bu yüzden zevk meselesidir
subaruya biniyorsun en perf modeli tr de sti lar ben stock motora 0.6 - 0.7 üflerim stock sti ın içinden geçerim 1600cc hacimle...
hondaya binen adam konforundan dolayı binmez motorundan dolayı biner göklerede bu yüzden çıkartır sizde bunu anlayamadınız
atmosferik bir motorla hondaya kafa tutabilecek araçlara binemediğiniz için turbolar ile karşılaşırır sonrada hondacılar fanatik hondacılar göklere cıkarttı dersiniz :)
hondanın atmosferik olarak başarısını kimsenin küçümsediği yok ama sizin sürekli honda ve 106gti dışındaki araçlara gitmiyor vs demeniz burda olay oluyor gti la kıyaslamalar biçok kez oldu o tartışmaları sadece okudum yani görmezden geldim . Sen olayın içindeydin veya değildin onu pek bilmiyorum ama sorun hondanın başarısı değil sorun olan şey tsi motorun başarısını çoğu kişinin reddetmesi ve stock olarak typer ların cok daha önde olduğunu söylemeleri hani senin atmosferik olarak söylediğin şeye bende katılıyorum ancak konu bu değil ;)