-
MUGEN Yeni Civic Hatch. Çalışmaları
-
Arkası yine neyse de önü cidden çok kötü ya.
-
Kutuyu kesip biçip şekil vermişler gibi. :( Ama önden görüntüsü ( sondan bir önceki fotoğraf ) Fena değil.
-
bi de parayla satarlar bunu :)
-
oooof of ne olacak bu honda'nin hali, gunden gune kotulesiyor :/
-
-
Mugen bile iyileştirememiş
-
ramoya verseler o daha ıyı yapar emınım:)
-
Ön taraf yaşlı amcaların yanaklarına benzemiş şiş ve sarkık :D
-
Honda dan soguttular serefsizim:icon13:
-
hyundai bunlardan daha ıı cızım yapıor:D
-
Mugen kit jantlar güzel araba değil
-
-
niye bu hallere düştü bu honda ya :D
-
Efsane olmus tr ye gelmick mi bu kasa?
-
-
Artik mugen GP lerde koktu ya mf10 a devam etselerdi daha iyiydi araba zaten soylenicek laf yok nerde o EP3 lu S2000 li gunler
-
Önden yanakları ile Pikachu'ya benziyor Pokemon'lardan. D:
-
ne varsa eskilerde var :D
-
Alıntı:
Nightfish Nickli Üyeden Alıntı
Arkası yine neyse de önü cidden çok kötü ya.
forever EK diyorum...
-
zaten çirkindi hiçde sevmediğim bi araç iyice berbat olmuş civic vti ile piyasaya tutundu zaten tekrar vti üretseler daha iyi
-
şu fn2 nin acayip kasasından kurtulamadılar hala acayip araçlar üretiliyor :( ne varsa eskilerde var
yada farklı bir planları var civic i gençlerden kurtarıp ihtiyarlara devredecekler sanırım
çünkü mugen crz rahat ezer bunu
http://www.autoguide.com/gallery/d/2...ybridR+_5_.jpg
-
Eskilere kurban olurum ...
-
Ben bu kasayi da begeniyorum. Fk-fn kasaya da bela okunuyordu o zaman da hastaydim. Ama su arabanin arkasi hala eksik
-
-
Arabanın hatları modifiyeye el vermiyor ki Mugen ne yapsın.. Her türlü Crz Mugen
-
tırrttt olmuş fn2 ler acayip prim yapar
-
Bu gidişle FD6ları sıfır fiyatlarını yazacaklar gibi 2. elde bu nedir böyle rezillik resmen. Civic'i bitirecekler gibi bu gidişle.
-
bu japonlar hakikaten araba yapamıyor ya :hahaha: :D German Style :icon_tup:
-
Şu yeni çıkan Sedan'a da el atsalar super olur : )
-
vasat ötesi bir araba bu iş süsleme ilede olmaz ...
-
Inanasim gelmiyor , hep bir fiberci arabayi alip kafasina gore yapip internete mugen diye koymus gibi dusunuyorim :D
-
şimdi bu typeRler 5 k mı olacak yani? zaten iğrenç,5k olursa kımse almaz :D
-
fd6 crz fn2 karması bişey olmuş.
-
-
-
eskiler süperdi yaa.. hyundai i30 un yeni kasası daha güzel bundan..
-
arkadaşlar sizin beğenmediğiniz civic japonyanın samuray (heyken ,giyim, cizim vs) karakterlerini tasıyor..
biraz nette samuray kıyafetlerı ıle ılgılı arastırma yaparsanız anlarsınız.
ayrıca nedense beğenmeyenler hep belli kesimin insanları cok garip.... neyin fanatikliğiyse bu.
ben yeni civic sedan i da donanım olarak parca kalıtesı vs olarak herseyıyle fd6 dan daha kalıtelı buldum. (ki tartısmasız ztn gercek)
bu hb civic TYPER değil zaten. typer da aynı tıipn 3k si olacak.
-
Alıntı:
ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar sizin beğenmediğiniz civic japonyanın samuray (heyken ,giyim, cizim vs) karakterlerini tasıyor..
biraz nette samuray kıyafetlerı ıle ılgılı arastırma yaparsanız anlarsınız.
ayrıca nedense beğenmeyenler hep belli kesimin insanları cok garip.... neyin fanatikliğiyse bu.
ben yeni civic sedan i da donanım olarak parca kalıtesı vs olarak herseyıyle fd6 dan daha kalıtelı buldum. (ki tartısmasız ztn gercek)
bu hb civic TYPER değil zaten. typer da aynı tıipn 3k si olacak.
ee napalım samuraysa?
beğenmek zorunda mıyız?
beğenmeyen adama neden beğenmiyorsun diyemezsin biz sana nasıl beğeniyorsun demediğimiz gibi
zevk renk,bana göre leş bir tasarım sana göre güzeldir
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
EP3den sonra typer bitti
fn2'nin bitik olduğu kararına nasıl vardın peki? illa 1000 kg teneke ve eski bir tasarım anlayışı mı devam ettirmek gerekiyor "bitmemek" için?