Evet arkadaşlar film bugun cıktı ama benım gıbı ılk gunden gıdıp ızleyen sevdalılar varmı? :D
Printable View
Evet arkadaşlar film bugun cıktı ama benım gıbı ılk gunden gıdıp ızleyen sevdalılar varmı? :D
iyi oldu bu konu yarın izlerim :)
Serinin son filmi olduğu içinmi bilmem ama muhtesem olmus ben bı kac gun aralıklarla ızlemeye gıtcem bıdaha bıdaha :D
keşke heath ledger da olsaydı be :)
serinin en iyi filimi yarin izlemeyi dusunuyorum Fakat ben arkam cityden alintilar olur diye dusundum sadece Bane ile isi bitirmisler
Ya önceki filmlerde serinin önceki filmleriyle baglantı yoktu ama bu fılmde bıraz ondan bıraz bundan bıraz sundan olmus muhtesem olmus :)
yorumlarda daha kötü bişey görmedim hiç , gişede de göstermiş bunu zaten bakalım izliycez kısa zamanda inş.
iftardan sonra izliycez işallah :)
Catwoman için Anne Hathaway nokta olmuş.
sonunu yazim mi lan hıı yazim mi!!
Biz de 1 saate vizyonbaşına geçeceğiz. :)
izledim yaz :D
2. Filmdendaha mi iyi ? Hadi canim :D
Cok iyi izleyin derim :))
bir tek ben beğenmedim herhalde yaw :)
Koskoca anadolu yakasında 22:15ten sonra seans yok yahu. Bu nasıl iştir.
bi önceki filmine bayılmıştım çok çok iyiydi buda onun kadar varsa tamamdır.
Beraber gidelim bi' dahakine Memo...
açmayın bence şöyle konular.. sonra sıcaklardan mı oruçtanmı doğuştanmı bilmiyorum ama zeka geriliği yasayan bazı arkadaşlar fena spoiler veriyor filmi zkip atıyor...
Dün akşam 19.50 seansında izledim, güzeldi gayet
dün akşam izledim, gayet iyiydi.
bu film çıktı facebook umda millet çok iyi,fena,yazmaya başladı bakalım bugün izlemeyi düşünüyorum.
arkadaşlar ben daha gitmedm ama imax te izleyin derim kesinlikle avengers i 2 farklı sinemada izledim imax gerçekten daha farklı
kütahyada altyazılısı yok şaka gibi :S Sırf altyazılı izlemek için Eskişehir'e gidicez artık :s
jokerin olduğu bölümü daha çok beğenmiştim nedense. ama bu da güzel tabi.
o kadar olay oldu, katliam yaptı gencin biri, izlemek lazım.
2nci film kadar başarılı bulmadım , fena değildi..biraz fazla uzundu..160 küsür dakika ama sürükleyici..
arkadaslar filmi dun izleyecektim ancak bir aksilik cikti.
sormak istedigim konu biraz alakasiz ama metrocity'e acilan CinemaPINK nasildir? hic giden var mi oraya?
yoksa istinyepark yada kanyonda mi izlesek?
Batman Begins ve Dark Knight'ı izlemeden gitmeyin..
Çok anlamsız gelebilir.. Toriumda izledim bu öğlen Nolan şaşırtmadı diyelim.. 9/10 ;)
az önce geldim bende.. çok güzel olmuş ama önce ki serileri izlemek şart.. kız arkadaşım hiç bişe anlamadı mesela :D
Ben de az önce izledim. Çok beğendim gerçekten. :) ilk 2 serisini izleyenler kesinlikle izlemeli, sonu bana pek son gibi gelmedi. :)
21:45 te girdik 2 gibi çıktık salondan.
Beklendiği gibi yapılan reklam gibi hakkını veren bir film olmuş. Beğendim. 3 lemenin sonu diyorlar ama sanmam. Çünkü neyse sonunda anlarsınız. :)
türkçe dublaj izlemek zorunda da kalsam film çok çok iyiydi yakında zamanda orjinal olarak tekrardan gidicem :)
bu son film olursa yazık olur gerçekten :(
daha superman in yeni filmi gelicek bekleyin derim :) marvel bu kadar coşmuşken dc pek altta kalmaz gibime gelio :) bi justice league kokusu alıyorum uzun vade de yapmaları şart ztn :)
Bende Hala izlemedim. Eğer Tahmin Ettiğim Gibiyse Catwoman Filmin Sonunda ölmüştür. Fragmanlara o kadar baktımda. Bane nin Kullandığı Meşhur Venom Zehri ile ilgili birşey göremedim. Sadece yüzüdne bir maske var. Bu filmin hakkını bir önceki filmdeki Joker ile bane karşımı birşeyler olması gerekiyordu. Heart Ledgerin ömrü yetmedi buna malesef. Batman in cizgi sinema filmlerine bile konu olmuştur. Batman ve joker mücadelesi. Neyse diyeyim Pazartesi ilk işim filme gitmek olacak inşallah.. Catwoman a da anne heatway cuk oturmuş hakikatten. Bu kadınki daha önceki filmlerinde Ekmek yeme sahnelerinde dublör kullanan kadın :)))