BMW M Serisi M3 2002 Model 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96429010
teşkkrler..
Printable View
komple boyalı sol on camurluk kaput tampon degısmıs
BMW M Serisi M3 2003 Model 75.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 97182657
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Ankaradakini bi abim alacaktı. Motor masrafı var dediler. Önceki sahibi düz arabaya biner gibi binmiş. Tamam bakımı yapılmış yağı suyu değişmiş ama vanos ayarı vs hiçbişi yapılmamış. Borusan'a götürdüler, abi kapalı kutu ne açsak bilemeyiz ama 8.000 lira masraf rahat sayarım sana demişler.
Değişeni yok 1-2 parça da boyası vardı. 1 buçuk sene önceydi bu tabi.
65-75. arasi 03 model ve alti icin sanki biraz fazla mi? buda ucuzlamayan arabalardan sanırım sabit kur hatta yükseliyor.
ben şu anda m3 alacak olsam siteden NK m3 ü gözümü kapar alırım,bir türlü ikna edemiyorum hanımı yoksa dakika durmam o araba için
Araba satmak almaktan daha zor bunu anladim.
İnat ettim 80 den asagiya vermicem temiz araba isteyene saticam komple boyaliya 70 veriyorlar biz 80 isteyince cok oluyor.insanlar cok ince hesap yapiyorda yanlis yapiyorlar lastiklerin faturasi duruyor 2.750 lira para vermisim 8.000 km kullanmis daha bir kere yanlamamisim,70 e aldim diye sevinicek 1 ay sonra lastik alicak bu en basiti..daha bi surru ornek varda uzatmaya gerek yok..
Araba komple sonaxa girdi ic dis motor o gun bgndur kapali grajdan cikmadi,telde bas bas soyluorum ama kimseye derdimi anlatamiyorum.arabayi kullanamiyorum vaktim
Yok kullanmaya ki zaten amerikanla ugrasiyorum sira gelmiyor.
Gerci esseklik bizde arabayla caddede gezdgmz zamanlarda 87 veriyorlardi biz satmadik.
Laguna Seca pert, 80 bin civarı bir kaydı vardı.
laguna seca geçtiğimiz aylarda kazalı olarak 40-50 liralara satılan araç mı?
Kadiköyde bi galeriden satılık olan vardi laguna seca 50li rakamlara o hangisi?
ankarada benim bildiğim 3 tane laguna seca var 1i cabrio
Emre kardesim malesef burasi Turkiye. Malim satilik dedigin an malin pic olur. Cok meraklisi vardir pic etmeye. 70 lira fiyat koyarsin 50 lira teklif ederler. Bi de inatlasirlar israrla. 50 lira yazarsin 30 a olur mu derler. Sonra kizinca da ben bu parayi kolay mi kazaniyorum arkadas diye de ukalalik yaparlar. Sanki kendininki para da bizimkinin **** kara...
Arkadaşlar linkteki arabayi düşünüyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
BMW M Serisi M3 2002 Model 78.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97353736
bende satıyorum 2003 model
kazası yok, çizik boyası yok. tramer kaydı tertemiz
motoru açılmamış
üstünde 10.000 TL lik parça var
bütün orjinallerini vidasına kadar veriyorum
ölücü teklif yapan çok ama vermicem kesinlikle
satılmazsa satımasın
Arac asiri temiz sahibi izmir de galeriye birakmis . Sahibiyle gorusmek mumkun olmadi fakat takas teklifimizi galerideki yetkiliye bildirdik . Ayrica siteden bi abimizin aracina da talip olduk . Takas teklifimiz eger ki olmazsa sitedeki araci almayi dusunuyoruz .
Aracın sahibi Denizlili bende Denizlide servisin ikinci elinde görmüştüm çok temiz bi araba sahibide zaten meraklı biri hanımı 335d ye filan biniyo:) bi kaç aracı var kendisinin km de ondan düşük büyük ihtimal, daha önceki senelerde gri m3 ü vardı yine. 65k euro nakit teklif etmişler vermemişti bir ay önce.
P.m. attım.
aracın sahibi mustafa küçüker.
ben konuştum 65 € dan aşağıya vermiyor, 58 falan teklif eden olmuş.
hardtop + borla egzos veriyor yanında.
ayrıca bursa'daki e46 m3 hakkında bilgisi olan var mı ? bende düşünüyorum..
TURBO_S2K, aracın bilgisini bana pm yada buradan verebilir misin km, resim, fiyat v.b. ?
bu araç hakkında bilgi sahibi olan varmıdır ?
BMW / M Serisi / M3 / M3 Twin Turbo 100-200 kmh 3,61 saniye sahibinden.com'da - 98334866
Yazılanlar doğrumu
sitemizde zaten sahibi..buda konusu :)
http://www.techturkey.com/forum/proj...win-gt30r.html
Mert abi satmiyordu ? Araba Yeniden mi turbolandi ?
Bursadaki Griyi kıl payı kaçırdım,bunun hakkında bilgiis olan
BMW M Serisi M3 2002 Model 82.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98608540
Ön tampon makyajlı m tampon, orjinal M3 tamponu bulmak lazım :)